Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Συνέχεια στον «σκοτωμό» για τις εκλογές – Ανδρουλάκης: Κάποιοι θέλουν να τις κάνουν μάχη μηχανισμών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνέχεια δίνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κόντρα που ξέσπασε στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές.

«Δυστυχώς δεν συνάδουν με τη λογική της ενότητας και της προοπτικής για την παράταξη, οι σημερινές εξελίξεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής», σχολίασαν με non parer πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη, αργά το βράδυ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «οι υποψήφιοι, είναι όλοι εκλεγμένοι από τον Ελληνικό λαό και ο όποιος αποκλεισμός, είναι αδιανόητος».

Σχετικά με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία, τονίζουν ότι «οι εντάσεις που προκλήθηκαν, δεν βοηθούν την κοινή μας προσπάθεια».

Αφήνουν αιχμές για όσους «έχουν επιλέξει να μετατρέψουν τις εκλογές από πολιτικό γεγονός σε μια μάχη μηχανισμών, απαξιωμένη απο την κοινωνία, δεν υπηρετούν την προοπτική μας», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Καταλήγουν με την αναφορά ότι «ο κόσμος της παράταξης να είναι σίγουρος ότι υπάρχουν οι δυνάμεις που θα διασφαλίσουν τη διεξαγωγή ενος γόνιμου πολιτικού διαλόγου και μια ανοιχτή δημοκρατική εκλογική διαδικασία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Δεσμευόμαστε για επαναφορά του ΕΚΑΣ και μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης
«Ο πρωθυπουργός απέκρυψε ότι ο ίδιος δίνει ένα ποσό και αυτό συμψηφίζεται και έκανε σαν να μην άκουσε τον κ. Ανδρουλάκη που μίλησε για δύο δόσεις» σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με τη 13η σύνταξη
ΠΑΣΟΚ
ΝΔ για την επίθεση σε Βολουδάκη: «Δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί – Θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και οι σύντροφοί τους»
«Η φασιστική νοοτροπία που εκφράζεται μέσα από τέτοιες πράξεις πρέπει να ηττηθεί πλήρως», σημειώνει η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Αλεξάνδρα Σδούκου
Υβριστικά συνθήματα στο σπίτι της υφυπουργού, Σέβης Βολουδάκη στα Χανιά 15
Απειλητικά συνθήματα στο σπίτι και στο γραφείο της Σέβης Βολουδάκη - «Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»
Η Σέβη Βολουδάκη με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απειλητικά συνθήματα, ενώ επισήμανε ότι δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται - Καταδικάζει ο Παύλος Μαρινάκης
Τα συνθήματα 91
Παύλος Μαρινάκης: «Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να ξεχαστεί»
Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε σε συνέντευξή για την ακρίβεια, την εξωτερική πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, στην κριτική που διατυπώνεται από τον Αντώνη Σαμαρά και για θέματα εσωτερικής ασφάλειας
Παύλος Μαρινάκης