Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Τα υψηλά πλεονάσματα πρέπει να “κοντύνουν”!

Την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να αλλάξει πλεύση σε ό,τι αφορά τους στόχους για υψηλά πλεονάσματα επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ τονίζει πως η εμμονή στους στόχους για τα υψηλά πλεονάσματα σημαίνει εμμονή στην ίδια πολιτική.

“Δεσμεύτηκε σήμερα η Κυβέρνηση της ΝΔ ότι θα τηρηθούν οι στόχοι για τα (δυσβάστακτα) πρωτογενή πλεονάσματα. Δηλαδή οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, που οδηγούν στην υπερφορολόγηση και στην περικοπή των κοινωνικών δαπανών” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και συμπληρώνει:

“Καμία κουβέντα βέβαια για την προοπτική αλλαγής τους. Η εμμονή όμως στους στόχους, συνεπάγεται και εμμονή στις ίδιες ή ανάλογες πολιτικές. Άλλες όμως ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα στη Βουλή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 33
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 81
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια