Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Τα υψηλά πλεονάσματα πρέπει να “κοντύνουν”!

Την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να αλλάξει πλεύση σε ό,τι αφορά τους στόχους για υψηλά πλεονάσματα επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ τονίζει πως η εμμονή στους στόχους για τα υψηλά πλεονάσματα σημαίνει εμμονή στην ίδια πολιτική.

“Δεσμεύτηκε σήμερα η Κυβέρνηση της ΝΔ ότι θα τηρηθούν οι στόχοι για τα (δυσβάστακτα) πρωτογενή πλεονάσματα. Δηλαδή οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, που οδηγούν στην υπερφορολόγηση και στην περικοπή των κοινωνικών δαπανών” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και συμπληρώνει:

“Καμία κουβέντα βέβαια για την προοπτική αλλαγής τους. Η εμμονή όμως στους στόχους, συνεπάγεται και εμμονή στις ίδιες ή ανάλογες πολιτικές. Άλλες όμως ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα στη Βουλή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
109