Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Βοιωτία: Ήχησε το 112
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Τα υψηλά πλεονάσματα πρέπει να “κοντύνουν”!

Την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να αλλάξει πλεύση σε ό,τι αφορά τους στόχους για υψηλά πλεονάσματα επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ τονίζει πως η εμμονή στους στόχους για τα υψηλά πλεονάσματα σημαίνει εμμονή στην ίδια πολιτική.

“Δεσμεύτηκε σήμερα η Κυβέρνηση της ΝΔ ότι θα τηρηθούν οι στόχοι για τα (δυσβάστακτα) πρωτογενή πλεονάσματα. Δηλαδή οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, που οδηγούν στην υπερφορολόγηση και στην περικοπή των κοινωνικών δαπανών” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και συμπληρώνει:

“Καμία κουβέντα βέβαια για την προοπτική αλλαγής τους. Η εμμονή όμως στους στόχους, συνεπάγεται και εμμονή στις ίδιες ή ανάλογες πολιτικές. Άλλες όμως ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα στη Βουλή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζαχαριάδης και Ακρίτα στηρίζουν Δούκα μετά την επίθεση Καιρίδη: «Ο Κακλαμάνης να κάνει συστάσεις», «Όχι ίσες αποστάσεις εδώ»
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν «τοξικό και αντιδημοκρατικό λόγο» από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ - Το χρονικό της αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο Αθηναίων
Ζαχαριάδης, Δούκας, Ακρίτα
Κουφονικολάκου: Η φορολόγηση του πλούτου θα χρηματοδοτήσει την επανίδρυση του κοινωνικού κράτους – «Αρκετά πλήρωσαν οι μισθωτοί»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ έδειξε ως πηγές χρηματοδότησης τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων, την αντιμετώπιση των καρτέλ και της διαφθοράς
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
Πυρά Δούκα κατά Καιρίδη που τον αποκάλεσε «πολιτικό περιθώριο και τίποτα»: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία
Το «γάντι» σήκωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, απαντώντας στην επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ: «Ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής από τους “άριστους” της κυβέρνησης σε όλο του το μεγαλείο»
Καιρίδης και Δούκας