Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Τα υψηλά πλεονάσματα πρέπει να “κοντύνουν”!

Την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να αλλάξει πλεύση σε ό,τι αφορά τους στόχους για υψηλά πλεονάσματα επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ τονίζει πως η εμμονή στους στόχους για τα υψηλά πλεονάσματα σημαίνει εμμονή στην ίδια πολιτική.

“Δεσμεύτηκε σήμερα η Κυβέρνηση της ΝΔ ότι θα τηρηθούν οι στόχοι για τα (δυσβάστακτα) πρωτογενή πλεονάσματα. Δηλαδή οι δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, που οδηγούν στην υπερφορολόγηση και στην περικοπή των κοινωνικών δαπανών” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και συμπληρώνει:

“Καμία κουβέντα βέβαια για την προοπτική αλλαγής τους. Η εμμονή όμως στους στόχους, συνεπάγεται και εμμονή στις ίδιες ή ανάλογες πολιτικές. Άλλες όμως ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη. Τα υπόλοιπα στη Βουλή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33