Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής για self test: Η κυβέρνηση παραιτείται από την ευθύνη για την προστασία της υγείας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Aιχμηρό σχόλιο από το Κίνημα Αλλαγής για τις ευθύνες της κυβέρνησης σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

«Μετά την αποτυχία της στη διαχείριση της πανδημίας, η κυβέρνηση μεταφέρει τώρα τις ευθύνες αποκλειστικά στους πολίτες. Πάρτε τα self-tests και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας», αναφέρεται στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος και σημειώνεται ότι στη χθεσινή τραγική εικόνα της πανδημίας η κυβέρνηση απάντησε με τις γνωστές διαρροές για ανοίγματα και εμπόριο ελπίδας.

«Παραιτείται από την ευθύνη και την εντολή που έχει να προστατέψει την υγεία των πολιτών και την κοινωνική ζωή», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 15
Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί το κεντρικό αφήγημα μιας σοβαρής επόμενης κυβέρνησης
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε. Εμείς προτείναμε μια διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας, για να γίνει μια νέα αρχή στην πλήρωση των ανεξάρτητων αρχών»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 6