Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής για self test: Η κυβέρνηση παραιτείται από την ευθύνη για την προστασία της υγείας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Aιχμηρό σχόλιο από το Κίνημα Αλλαγής για τις ευθύνες της κυβέρνησης σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού.

«Μετά την αποτυχία της στη διαχείριση της πανδημίας, η κυβέρνηση μεταφέρει τώρα τις ευθύνες αποκλειστικά στους πολίτες. Πάρτε τα self-tests και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας», αναφέρεται στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος και σημειώνεται ότι στη χθεσινή τραγική εικόνα της πανδημίας η κυβέρνηση απάντησε με τις γνωστές διαρροές για ανοίγματα και εμπόριο ελπίδας.

«Παραιτείται από την ευθύνη και την εντολή που έχει να προστατέψει την υγεία των πολιτών και την κοινωνική ζωή», προσθέτει το Κίνημα Αλλαγής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6