Πολιτική

ΚΚΕ: Εγκληματικές ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι

Τι αναφέρει το ΚΚΕ σχετικά με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Τα στοιχεία, που έρχονται στη δημοσιότητα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, επιβεβαιώνουν το “μπάχαλο” που επικρατούσε τις κρίσιμες στιγμές και τις εγκληματικές ευθύνες, ως αποτέλεσμα της πολιτικής τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων, στους τομείς της πυρόσβεσης και πολιτικής προστασίας», αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ «για τις αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την πυρκαγιά στο Μάτι».

«Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τα προβλήματα αυτά παραμένουν στο ακέραιο κι ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η νέα αντιπυρική περίοδος, παρά τα μεγάλα λόγια και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει το σχόλιο του Κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 47