Πολιτική

ΚΚΕ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αρπάζει από τους φτωχούς και δίνει ψίχουλα στους φτωχότερους

«Ψίχουλα» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη, λέγοντας μάλιστα πως αυτά τα ψίχουλα τα παίρνει και πάλι από τα λαϊκά στρώματα.

Όπως σημειώνει το ΚΚΕ, την ίδια ώρα ο μεγάλος πλούτος μένει στο απυρόβλητο, και απλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακουλουθεί μια γνωστή για τον λαό τακτική.

«Η κυβέρνηση ακολουθεί την παλιά και πολύ γνωστή στον λαό τακτική: Τα αρπάζει από τα λαϊκά στρώματα, τους φτωχούς – όπως ετοιμάζεται να κάνει και με το νέο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών – και πετάει μερικά χριστουγεννιάτικα ψίχουλα στους φτωχότερους, την ώρα που ο μεγάλος πλούτος μένει φυσικά στο απυρόβλητο» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τις “παροχές” που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός».

«Πρόκειται για την ίδια ακριβώς τακτική που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις, τουλάχιστον από το 2010 και μετά, συμβάλλοντας στη δημιουργία των “ματωμένων” πλεονασμάτων και των “μαξιλαριών” για τη στήριξη της καπιταλιστικής ανάπτυξης» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο Μαξίμου σήμερα και οι «σκληροί» των μπλόκων: Τα αιτήματα, οι αποκλεισμένοι και η ύστατη προσπάθεια συνεννόησης
Κυβερνητικοί παράγοντες, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο θέμα και έχουν γνώση των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι από την Τρίτη οι κινητοποιήσεις «τελειώνουν»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής - Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο νόμιμης μετανάστευσης
Τέλος στις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με το νέο νομοσχέδιο - Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν ξεμπλοκάρει σχεδόν 200.000 εκκρεμείς άδειες
Μετανάστες 16
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγρότες γνωρίζουν ότι οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έχουν ήδη ανακοινωθεί
«Tο πλαίσιο των παρεμβάσεων ορίζεται με σαφήνεια από τα δημοσιονομικά περιθώρια, τα οποία εξαντλήσαμε, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους ευρωπαϊκούς κανόνες»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στο Μαξίμου 81