Πολιτική

ΚΚΕ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αρπάζει από τους φτωχούς και δίνει ψίχουλα στους φτωχότερους

«Ψίχουλα» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη, λέγοντας μάλιστα πως αυτά τα ψίχουλα τα παίρνει και πάλι από τα λαϊκά στρώματα.

Όπως σημειώνει το ΚΚΕ, την ίδια ώρα ο μεγάλος πλούτος μένει στο απυρόβλητο, και απλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακουλουθεί μια γνωστή για τον λαό τακτική.

«Η κυβέρνηση ακολουθεί την παλιά και πολύ γνωστή στον λαό τακτική: Τα αρπάζει από τα λαϊκά στρώματα, τους φτωχούς – όπως ετοιμάζεται να κάνει και με το νέο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών – και πετάει μερικά χριστουγεννιάτικα ψίχουλα στους φτωχότερους, την ώρα που ο μεγάλος πλούτος μένει φυσικά στο απυρόβλητο» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για τις “παροχές” που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός».

«Πρόκειται για την ίδια ακριβώς τακτική που έχουν ακολουθήσει όλες οι κυβερνήσεις, τουλάχιστον από το 2010 και μετά, συμβάλλοντας στη δημιουργία των “ματωμένων” πλεονασμάτων και των “μαξιλαριών” για τη στήριξη της καπιταλιστικής ανάπτυξης» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση MRB: Η Καρυστιανού αντίπαλο δέος του Μητσοτάκη λέει το 30% – Πρωτιά ΝΔ με 16 μονάδες, η Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε το ΠΑΣΟΚ
Διαφωνούν οι πολίτες με τις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - Σε ρηχά νερά το κόμμα Τσίπρα - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός με μεγάλη διαφορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκλογές 125
Ο Αυγενάκης απορρίπτει τη θέση προέδρου σε νέο αναπτυξιακό φορέα και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Στην πολυετή πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να πορεύομαι με πίστη στη θεσμικότητα με επιμονή στη διαφάνεια και στην έμπρακτη στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης» αναφέρει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Αυγενάκη σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5