Πολιτική

ΚΚΕ για ανασχηματισμό: Δεν μπορεί να παραγράψει τις εγκληματικές ευθύνες

«Καμιά “αναδιάταξη” των κυβερνητικών στελεχών δεν μπορεί να παραγράψει εγκληματικές ευθύνες» αναφέρει το ΚΚΕ για τον μίνι ανασχηματισμό.

Όπως αναφέρει, ο ανασχηματισμός δε μπορεί επίσης «να παραπλανήσει ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι η άμεση πλήρης αποζημίωση και αποκατάσταση των λαϊκών οικογενειών που έχουν πληγεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει καθαρές απαντήσεις σε αγρότες και κτηνοτρόφους
«Απαιτούνται απαντήσεις γιατί, ενώ η χώρα καταγράφει νέα κρούσματα ευλογιάς σε εβδομαδιαία βάση, δεν δηλώνονται συστηματικά στους διεθνείς μηχανισμούς παρακολούθησης, όπως προβλέπεται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Θέμα δημόσιας διαβούλευσης» οι αμβλώσεις λέει η Μαρία Καρυστιανού - Χαρακτηρισμοί από το παρελθόν «δεξιά» και «αριστερά»
«Οι αξίες δεν μπορούν να έχουν συγκεκριμένη ταμπέλα» είπε η πρώην πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν θα υπάρξει καμία συνεργασία με κανένα κόμμα»
Η Μαρία Καρυστιανού
168