Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΚΚΕ για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν γίνεται να καλύψεις «ψάρεμα» ψήφων από τα βρώμικα νερά του φασισμού

ΚΚΕ για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν γίνεται να καλύψεις «ψάρεμα» ψήφων από τα βρώμικα νερά του φασισμού
Φωτογραφία Αρχείου

«Κανένας δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε “παραπλανημένους” για να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού», σχολιάζει το ΚΚΕ για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου σχετικά με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «στόχος μας είναι να πάρουμε από τις γραμμές της ακροδεξιάς όσους θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή» στις φετινές εκλογές, προκαλώντας την αντίδραση του ΚΚΕ, που αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι «τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε στο 2012» και κάνοντας λόγο για «φούσκωμα» στα ποσοστά της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

«Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να καλύψει το προσκλητήριό του στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, φτάνει στο σημείο να “φουσκώνει” ακόμα και τα ποσοστά της, μιλώντας για 600.000 ψήφους! Τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε στο 2012. Η Χρυσή Αυγή το 2019 πήρε 165.000 ψήφους κι ενώ είχε αποκαλυφθεί ο χαρακτήρας της ως ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης, που επισφραγίστηκε στη συνέχεια και με την καταδικαστική απόφαση.

»Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να λέει ότι απευθύνεται σε “παραπλανημένους” για να καλύψει το “ψάρεμα” ψήφων στα βρώμικα νερά του φασισμού» υπογραμμίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

«Ο λαός και η νεολαία δεν θα δείξουν καμία ανοχή στον φασισμό κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις