Πολιτική

ΚΚΕ: Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή βοηθά την ενίσχυση του δόγματος «νόμος και τάξη»

"Ενέργειες όπως η σημερινή επίθεση με μπογιές στη Βουλή, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τις διεκδικήσεις και τους αγώνες του λαού μας, αλλά αξιοποιούνται και για τη συκοφάντησή τους" αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ σχετικά με την επίθεση.

Το ΚΚΕ σημειώνει επίσης πως αυτές οι ενέργειες “προσφέρονται για την ενίσχυση του αποπροσανατολισμού από τα λαϊκά προβλήματα και το πραγματικό διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών. Τελικά βοηθούν στη διαμόρφωση μιας ατζέντας με βάση το δόγμα “νόμος και τάξη”, το οποίο υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26