Πολιτική

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα έπρεπε να ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα

Καυστικό σχόλιο του ΚΚΕ για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον ένα χρόνο από την έξοδο από τα μνημόνια.

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ επισημαίνει πως «η κυβέρνηση της ΝΔ κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστήσει τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του, γιατί όχι μόνο διατήρησε άθικτο το μνημονιακό οικοδόμημα της αλλά και γιατί το ενίσχυσε κιόλας με νέους αντιλαϊκούς, αντεργατικούς νόμους, που τώρα με τη σειρά της επιδιώκει να επεκτείνει για να κάνει αφόρητη τη ζωή για το λαό”.

Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει τα εύσημα της Κομισιόν για το ότι αναδείχθηκε ο καλύτερος μαθητής των μνημονίων. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον λαό που έχει τη δύναμη και μπορεί, αν το θελήσει και αποφασίσει, να επιβάλει το δίκιο του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος