Πολιτική

Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν μπορούσαμε να τον καταγγείλουμε για φαντασιώσεις που εξιστορούσε

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έγινε αντικείμενο μιας ακόμη «σύγκρουσης» στη Βουλή. Αυτή τη φορά η κόντρα ήταν ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κλέων Γρηγοριάδη.

Αφορμή ήταν η δήλωση του Κλέων Γρηγοριάδη πως γνώριζε επί 25 χρόνια για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης τον κατηγόρησε γιατί ενώ ήξερε, δεν ενημέρωσε τον εισαγγελέα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜέΡΑ25 είπε: «Δηλώσατε για τον κ. Λιγνάδη: “τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ότι ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και είχε παιδεραστικές τάσεις”. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εσείς ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως αντέξατε 25 χρόνια ότι κάποιος είχε παιδεραστικές τάσεις και δεν πήγατε σε κάποιον εισαγγελέα ώστε να προστατεύσετε τα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του. Πιστεύω ότι η δήλωσή σας αυτή σας εκθέτει».

Γεωργιάδης για «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Ξεκίνησαν ως παρωδία και εξελίσσονται σε τρομοκρατική οργάνωση

Απαντώντας του, ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του (…) δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Οι φαντασιώσεις, ακόμα και με την κυβέρνησή σας, παραμένουν ελεύθερες. Αν γνώριζε οποιοσδήποτε από εμάς ότι ο κ. Λιγνάδης ή οποιοσδήποτε άλλος εκλεκτός της κυβέρνησής σας προέβαινε σε κατά συρροήν παράνομες πράξεις και μάλιστα αισχρότατες πράξεις, πράξεις από τις πιο επικίνδυνες και ειδεχθείς, να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει όλοι στον εισαγγελέα.

Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα και δεν υπήρχε τρόπος να πας στον εισαγγελέα χωρίς να κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή κάποιος είχε δείξει ότι είχε κάποιες τάσεις. Εξάλλου, δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης, που εξαπέλυσε επίθεση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για τη δήλωσή της πως γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη τρεις μέρες πριν από τον διορισμό του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού
Δραγασάκης για Τσίπρα: «Δεν βλέπω κυβερνητική αλλαγή χωρίς αυτόν»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής βλέπει καταλυτικό ρόλο του πρώην πρωθυπουργού στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά κρατά αποστάσεις από το εγχείρημα της ΕΛΑΣ μέχρι να φανεί αν μπορεί να εκφράσει μια νέα Αριστερά
Γιάννης Δραγασάκης 8
Εργοστάσιο drones στη Μαλακάσα εγκαινίασε ο Νίκος Δένδιας – Οι δυνατότητες παραγωγής
H νέα μονάδα εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της «Ατζέντας 2030», που στοχεύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας σε θάλασσα, ξηρά, αέρα, αλλά και στον κυβερνοχώρο και το διάστημα
Drones στην Μαλακάσα
«Σφάζονται» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα δωρεάν ΜΜΜ στους νέους: «Φέρτε τον λογαριασμό» – «Ψάξτε τα λεφτόδεντρα στις πολεοδομίες»
Η πρόταση Ανδρουλάκη για δωρεάν μετακινήσεις έως τα 24 έτη άναψε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μιλά για «κρυφό κόστος» και τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά ότι το μέτρο κοστίζει μόλις 35 εκατ. ευρώ
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Σαμαράς για νόμο Κατσέλη: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ιστορική δικαίωση» υπερχρεωμένων νοικοκυριών και ζητεί από funds, servicers και τράπεζες επαναϋπολογισμό οφειλών και επιστροφή ποσών
Αντώνης Σαμαράς 16