Πολιτική

Κεντροαριστερά: Άνοιγμα Ανδρουλάκη προς τους υπόλοιπους υποψηφίους – “Θα συνομιλήσω με όλους”

Άνοιγμα προς τους υποψηφίους της κεντροαριστεράς που δεν πέρασαν στον Β' γύρο των εκλογών προτίθεται να κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με τα όσα δήώσε, θα συνομιλήσει με κάθε έναν από αυτούς.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως θα εγγυηθεί για την ενότητα και την πορεία προς το νέο κόμμα. Σημείωσε παράλληλα πως υπάρχει ανάγκη ανανέωσης στην κεντροαριστερά.

Έκανε άνοιγμα στους υπόλοιπους υποψήφιους, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου αναφέροντας ότι θα μιλήσει με όλους. Χαρακτήρισε το χθεσινό αποτέλεσμα παρακαταθήκη για την παράταξη και αντέκρουσε κάθε σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο Κ. Τσίπρας έγινε πρόεδρος από τον κ. Αλαβάνο, εγώ δίνω έναν αγώνα αλλαγής», είπε και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρχει συμμετοχή την επόμενη Κυριακή η οποία θα είναι μήνυμα απέναντι στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα.

Στο ερώτημα τι θα γίνει αν χάσει από τη Φώφη Γεννηματά απάντησε ότι: «Όλοι έχουμε μια πορεία, εγώ πάντα ήμουν σε αυτή την παράταξη. Δεν εμπορεύομαι την παρουσία μου. Ότι και να γίνει θα είμαι εκεί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετά του Αγίου Πνεύματος οι αποφάσεις Μητσοτάκη για τον νέο γραμματέα της ΝΔ – Ανοιχτό αν θα είναι βουλευτής ή εξωκοινοβουλευτικός
Στην Πειραιώς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για το πρόσωπο που θα αναλάβει τον συντονισμό του κομματικού μηχανισμού ενόψει των εκλογών του 2027
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ