Πολιτική

Κοινοβουλευτική «εκτροπή» της Χρυσής Αυγής!

Έγινε και αυτό και αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο κάποιων που θέλουν να λέγονται εκπρόσωποι του λαού στην Βουλή.

Κατά την διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας επί της τροπολογίας του υπουργείου Ναυτιλίας για τα λιμάνια οι ψηφολέκτες φώναξαν το όνομα του Χρήστου Παππά για να ψηφίσει  αλλά εκείνος απουσίαζε.

Όμως, για να μην πάει η ψήφος χαμένη συνάδελφος του βουλευτής της Χρυσής Αυγής φώναξε αντ΄ αυτού, «όχι»!

Το… «κόλπο» μυρίστηκε ο Προεδρεύων της έδρας Γιάννης Τραγάκης ο οποίος απηύθυνε παρατήρηση στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου να μην επαναληφθεί άλλη φορά αυτό το φαινόμενο.

Παρατήρηση όμως έκανε και στους βουλευτές – ψηφολέκτες να είναι πιο «προσεκτικοί»… και να εντοπίζουν ατοπήματα «θεσμικού» τύπου!

Φανταστείτε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να ήταν οριακό και να κρινόταν σε… μία ψήφο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Χρυσή Αυγή έκανε το σταυρό σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα»

Ναυμαχία στη Βουλή για μια τροπολογία – Απορρίφθηκε αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ονομαστική ψηφοφορία

Ρουπακιώτης: Να αλλάξει άμεσα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
36