Πολιτική

Κομισιόν: Τελειώσαμε με την Ελλάδα – Τα είπαν Μέρκελ, Γιούνκερ, Ολάντ

Μπορεί ακόμη να μην ξέρει κανείς πότε θα... ψηφιστεί το νέο Μνημόνιο από την ελληνική Βουλή αλλά για την Κομισιόν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα έχουν τελειώσει.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε ότι ήδη από χθες Τρίτη ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που υπήρχαν ανάμεσα στις ελληνικές αρχές και τους θεσμικούς εκπροσώπους των δανειστών και ως εκ τούτου οι σχετικές διαβουλεύσεις στην Αθήνα έχουν ολοκληρωθεί.

Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι στο κείμενο της νέας συμφωνίας υπάρχει και ένα τμήμα που αφορά τις κοινωνικές επιπτώσεις στην Ελλάδα από την εφαρμογή της νέας συμφωνίας.

Επίσης, επιβεβαίωσε πως χθες ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλον Γιούνκερ είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το ελληνικό ζήτημα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τάκης Θεοδωρικάκος για Ίμια: Αθάνατοι ήρωες – Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός είναι στις καρδιές όλων των Ελλήνων
«Τριάντα χρόνια μετά, οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός παραμένουν σύμβολα τιμής και καθήκοντος» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το μνημείο για τα Ίμια