Πολιτική

Κόμμα με Καρατζαφέρη και στελέχη που παραιτούνται από τους ΑΝΕΛ;

Με τον εμφύλιο στους Ανεξάρτητους Έλληνες να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ήδη άρχισαν τα σενάρια για την ίδρυση νέου κόμματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οργιάζουν τα σενάρια για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα αποτελείται από εκείνους που παραιτούνται από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, με κύκλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαρρέουν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αποχώρηση βουλευτών και στελεχών.

Σύμφωνα με αυτούς τους κύκλους και όσα διαρρέουν είναι πιθανόν τα παραιτηθέντα στελέχη να προσχωρήσουν σε ένα νέο πολιτικό φορέα στον οποίο θα μπορούσαν να συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Νίκος Νικολόπουλος και όλα εκείνα τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που είτε αποχώρησαν ήδη είτε σκοπεύουν να το πράξουν στη συνέχεια.

Οι ίδιοι κύκλοι, όπως ισχυρίζονται αυτός ο νέος πολιτικός φορέας λίγο πριν τις επόμενες εκλογές, θα διαπραγματευτεί τη συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία με στόχο τη δημιουργία ενός ευρύτατου κεντροδεξιού μετώπου.

Το σίγουρο είναι ότι όπως αποτυπώνονται οι συνεχείς πολιτικές ζυμώσεις, οι επόμενες εκλογές θα βρει τα κόμματα παντελώς αλλαγμένα, αλλά και νέα πολιτικά σχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαθαίνει ο “εμφύλιος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Παραιτήθηκε και ο Δ. Σταμάτης – Μήνυμα Καμμένου στο Facebook: “Tους λυπάμαι”

Δικαιώνει την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Μανώλης για το non paper!

“Πόλεμος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – “Είσαι αποστάτης” απαντά ο Καμμένος στον Μανώλη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου