Πολιτική

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δικηγόρος σύζυγός του Ελένη Αθερινού κράτησαν σήμερα για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο 35χρονος βουλευτής μέσω μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram από τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα του.

«Το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο.. Καλωσήρθες στη ζωή μας μικρούλα. Σε ευχαριστώ γι αυτό που με έκανες να νιώσω:). Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα σου @eleni__ath που 9 μήνες σε μεγάλωσε στην κοιλιά της με τόση αγάπη και σε έφερε στην αγκαλιά μας» έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Kyranakis (@kyranakis)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Σημαντική τομή η ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων – Αύριο επιστρέφεται ένα ενοίκιο σε 1 εκατομμύριο πολίτες
«Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την μεταρρυθμιστική διάθεση της κυβέρνησης αρκεί να δει τη σημερινή ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου»
υπουργικό 27
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 21