Πολιτική

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δικηγόρος σύζυγός του Ελένη Αθερινού κράτησαν σήμερα για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο 35χρονος βουλευτής μέσω μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram από τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κορούλα του.

«Το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο.. Καλωσήρθες στη ζωή μας μικρούλα. Σε ευχαριστώ γι αυτό που με έκανες να νιώσω:). Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα σου @eleni__ath που 9 μήνες σε μεγάλωσε στην κοιλιά της με τόση αγάπη και σε έφερε στην αγκαλιά μας» έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Kyranakis (@kyranakis)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Από τις στιγμές νοσταλγίας στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο έως το μεγάλο στοίχημα για ΔΕΘ και εκλογές
Ο πρόεδρος του κόμματος αφού ακούσει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και αποκωδικοποιήσει όσα θα πει και στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη, μαζί με κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ που θα γυρίσουν ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα
Νίκος Ανδρουλάκης
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Μητσοτάκης σε Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε υποδείξεις για την αμυντική μας θωράκιση – Δε νοείται ενεργή απειλή πολέμου και αμφισβήτηση κυριαρχίας
«Το SAFE ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία, κινήθηκε στη σωστή κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε, όμως, περισσότερα και επίσης χρειάζεται να επιλέγουμε τους συνοδοιπόρους μας πολύ προσεκτικά»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 28