Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Συντετριμμένος ο μάστορας του μετά από 56 χρόνια φιλίας! Η άγνωστη ιστορία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Ο κύριος Κυριάκος κάνει λόγο για έναν δεσμό ζωής με τους Κωνσταντίνο και Μαρίκα Μητσοτάκη
– Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας και κρέμασε μεσίστια τη γαλανόλευκη
– Πώς έγινε ο… δικός τους άνθρωπος
 

Από χθες το πρωί όσοι πέρασαν από την οικία της οικογένειας Μητσοτάκη στην οδό Αραβαντινού παρατήρησαν, μεταξύ των συγγενών και φίλων που επισκέφθηκαν το σπίτι για να συλλυπηθουν, έναν ηλικιωμένο κύριο να περνά την είσοδο μη μπορώντας να συγκρατήσει τη θλίψη του. Αργά το μεσημέρι, ο ίδιος άνθρωπος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και κρέμασε μεσίστια τη γαλανόλευκη, κοιτώντας προς τον ουρανό και κάνοντας το σταυρό του.

Ο κύριος Κυριάκος δεν είναι απλά ένας φίλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Είναι η ζωντανή ιστορία της οικογένειας, καθώς εργάζεται για αυτήν τα τελευταία 56 χρόνια και -όπως λέει ο ίδιος στο Newsit.gr- η σχέση του με τον Κωνσταντίνο και την Μαρίκα Μητσοτάκη έγινε δεσμός ζωής για τον ίδιο.


“Είμαι ο τεχνικός τους. Με φώναξε η Μαρίκα πριν 56 χρόνια στο πατρικό της στην Γλυφάδα για να τής φτιάξω ένα πλυντήριο. Μου είπε ‘όποιος μπαίνει στο σπίτι μου δεν φεύγει χωρίς φαγητό’ “, εξομολογείται με συγκίνηση ο κ. Κυριάκος, τεχνικός στο επάγγελμα, και αποκαλύπτει ότι από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα δεν έφυγε ποτέ μακριά από την οικογένεια Μητσοτάκη. “Για τον Κωνσταντίνο και την Μαρίκα δεν ήμουν απλά ένας μάστορας. Τους ένιωθα σαν αδέλφια μου”, τονίζει και δηλώνει βέβαιος ότι η εκτίμηση του ζεύγους Μητσοτάκη προς αυτόν πέρασε και στα παιδιά τους τα οποία τον περιβάλλουν με αγάπη και σεβασμό.

Σήμερα, στα 86 του χρόνια, δηλώνει ευλογημένος που εισέπραξε την αγάπη του εκλιπόντα φίλου του και αφηγείται σε εμάς, τους δημοσιογράφους, ιστορίες που έζησε στο πλάι μιας οικογένειας που σημάδεψε την ιστορία του τόπου…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε