Πολιτική

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Θητεία τέλος – Απολύθηκε από τον στρατό

Ο γιος του Έλληνας πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απολύθηκε από το τμήμα του Έβρου στο οποίο υπηρετούσε την… μαμά πατρίδα, καθώς ολοκληρώθηκε η θητεία του, η οποία είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επέλεξε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του.

Κατετάγη, λοιπόν, στο πυροβολικό και συγκεκριμένα στην 138 A/K MMΠ, στο στρατόπεδο Ιωάννου. Οκτώ μήνες μετά, πήρε το απολυτήριο του στρατού στα χέρια του και ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media όπου το κρατά, ποζάροντας με έναν φίλο του.

Δείτε την φωτογραφία που «ανέβασε» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Φωτογραφίες από: Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για το νέο «όχι» των αγροτών: Η κοινωνία δεν έχει άλλο χρόνο – Σε περίπτωση κλιμάκωσης κινητοποιήσεων, μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές
«Όποιος πιστεύει στο δίκαιο των αιτημάτων του και σε κάποια λύση, προσέρχεται στο διάλογο» τονίζουν οι ίδιες πηγές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 102
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53