Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Μονόδρομος η κόκκινη κάρτα» λένε κυβερνητικές πηγές

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και η απόφαση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, με βάση τα όσα λένε κυβερνητικές πηγές, ήταν μονόδρομος.

Όλα εξελίχθηκαν… μέσα σε μόλις λίγες μέρες, καθώς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε δεχθεί την «κίτρινη κάρτα» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, πριν από ούτε 20 μέρες.

Τότε, με αφορμή την δημοσιοποίηση της «λίστας της ντροπής» με τα ονοματεπώνυμα πεντάχρονων παιδιών -στην πλειοψηφία τους αλλοδαπών- σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, μια λίστα που αναδημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά και εισαγγελική παρέμβαση, ο κ. Οικονόμου είχε πει πως «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Ένα ανάλογο λάθος, προφανώς, έγινε κι απόψε, Τρίτη 05.10.2021 μετά τα όσα είπε ο πρώην -πλέον- βουλευτής της ΝΔ στην Βουλή για τον Γράμμο και το Βίτσι κι έτσι ήρθε η διαγραφή του, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκος Δένδιας, είχε προλάβει να τον «αδειάσει» και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόμο στην Βουλή (σ.σ. διαβάστε εδώ όλα όσα έγιναν).

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Δένδιας

Δείτε όσα είπε νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Γιατί διαγράφηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Τι λένε κυβερνητικές πηγές

«Είχαμε προειδοποιήσει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον. Για τον Πρωθυπουργό τα ζητήματα αρχής είναι αδιαπραγμάτευτα. Όταν είχαμε πει κίτρινη κάρτα την προηγούμενη φορά το εννοούσαμε», αναφέρουν πηγές της «γαλάζιας» κυβέρνησης.

Click4more: Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Και συνεχίζουν: «Απόψεις απαράδεκτες, που βρίσκονται εκτός του αξιακού και ιδεολογικού συστήματος της ΝΔ και παραπέμπουν σε εποχές διχασμού δεν έχουν χώρο στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά, άλλοι είναι εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πίσω».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις