Πολιτική

Κωνσταντινούπολη: Μήνυμα συμπαράστασης Μητσοτάκη στον Ερντογάν – Σοκαρισμένος από την αποτρόπαια επίθεση, καταδικάζουμε απερίφραστα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκαρισμένος από την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη με τους έξι νεκρούς και τους 53 τραυματίες δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη «αποτρόπαια» και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από την έκρηξη αλλά και στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας» τονίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Σοκαρισμένος και λυπημένος από την είδηση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Τουρκία. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό. Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας», έγραψε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 28
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης