Πολιτική

Κωνσταντοπούλου κατά… Αυγής και κυβέρνησης

Κάποτε ήταν όλοι μια ωραία... "οικογένεια". Και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αυγή. Αλλά μετά ήρθε το Μνημόνιο και η συμφωνία με τους δανειστές και όλα άλλαξαν. Από τη μια η Ζωή από την άλλη η Αυγή και η κυβέρνηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής… ξαναχτύπησε μέσω Facebook και αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό της την εφημερίδα Αυγή, ένα μέσο που στηρίξει, ξεκάθαρα, τον ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή που η κα Κωνσταντοπούλου ήταν μέλος του κόμματος, βουλευτής του ακόμη και πρόεδρος της Βουλής!

Η επίθεση της Ζωής ήρθε με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της Αυγής για τα χρήματα που παίρνει ως αμοιβή για κάθε του ομιλία στο εξωτερικό ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών διέψευσε πως αμείβεται με 55.000€ τη φορά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Facebook διερωτήθηκε γιατί η Αυγή δεν έχει ανακαλέσει. Έγραψε επίσης: “Άλλο ενημέρωση ή γνώμη, άλλο αποδόμηση προσωπικοτήτων με κυβερνητική εντολή”.

 

Μετά τη διάψευση του Γιάνη Βαρουφάκη η εφ. Αυγή ανακάλεσε; Άλλο ενημέρωση ή γνώμη, άλλο αποδόμηση προσωπικοτήτων με κυβερνητική εντολή

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Sunday, 18 October 2015

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης: Επιδημία πλέον οι τηλεφωνικές απάτες – Ετοιμάζεται διάταξη με μεγαλύτερες ποινές για την εξαπάτηση ηλικιωμένων
Τι είπε για την επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ» και την προσπάθεια της τροχαίας να περιορίσει την κίνηση - «Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε 20%-25% τη ροή σε όλη την Αττική»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
5
Άδωνις Γεωργιάδης: Απορώ με συναδέλφους μου που επέλεξαν να λείπουν από την χθεσινή γιορτή της ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι, παρά το γεμάτο πρόγραμμά του, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 41
Η ΕΛΑΣ για τον προϋπολογισμό: Η ανάπτυξη μένει στα χαρτιά και ο λογαριασμός στα νοικοκυριά
Φορολογικά έσοδα σε άνοδο, πιέσεις στα εισοδήματα και επενδύσεις που εξαρτώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης συνθέτουν, κατά την ΕΛ.Α.Σ., μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των κυβερνητικών εξαγγελιών
Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
34