Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κόντρα Καλογρίτσα – Τζάκρη: «Πόση αλαζονεία και θράσος – Η αντίδρασή σου δείχνει φόβο»

Καλογρίτσας

Απάντηση μέσω του συνηγόρου του δίνει ο Χρήστος Καλογρίτσας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είχε σχολιάσει ειρωνικά την απουσία του από την Προανακριτική για τον Νίκο Παππά λόγω του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλογρίτσα, που έστειλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, έχει ως εξής:

«Πόση αλαζονεία, απουσία νοημοσύνης, αλλά και περισσό θράσος απαιτήθηκε για τη σύνταξη της δήλωσης της κας Τζάκρη -εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική. Δίχως ηθικό και νομικό φραγμό διασπείρει ψεύδη, παραπληροφορεί και προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητά μου, αλλά και το κύρος και την αξιοπιστία δημοσίων και θεσμικών φορέων. Προκειμένου να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της δήλωσης της ίδιας αλλά και του κόμματος που εκπροσωπεί, με την παρούσα τούς καλώ – προκαλώ δημοσίως να αποδείξουν την ανύπαρκτη “αλήθεια” των λεγομένων της. Μέσα από την αντίδρασή της, ανάγλυφος ο φόβος τους.

Υπήρξε υπέρβαση των ορίων του νόμου και της ηθικής με όλες τις εξ αυτού του λόγου συνέπειες, τις οποίες βέβαια δεν αναμένω να αντιληφθούν, είμαι όμως σίγουρος ότι κατά νόμον θα υποστούν, επιφυλασσόμενος για την άσκηση παντός δικαιώματός μου».

Σημειώνεται εδώ πως η επίμαχη δήλωση της εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική, Θεοδώρας Τζάκρη, που προκάλεσε την αντίδραση Χρήστου Καλογρίτσα, ήταν η εξής: «Κανείς πλέον δεν πρόκειται να πιστέψει, ούτε είχε πιστέψει το υποδεικνυόμενο από τρίτους αφήγημα του κυρίου Καλογρίτσα. Είναι καταφανές ότι πρόκειται για κατάχρηση της συγκυρίας του κορωνοϊού προκειμένου να αποφύγει τη δημόσια υποχρέωσή του να καταθέσει, όπως υποχρεούται».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις