Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Κόντρα” ΚΚΕ – Σκουρλέτη: “Απαγορεύετε τις απεργίες, μήπως θα απαγορεύσετε και τις συγκεντρώσεις;”

“Κόντρα” ΚΚΕ – Σκουρλέτη: “Απαγορεύετε τις απεργίες, μήπως θα απαγορεύσετε και τις συγκεντρώσεις;”

Κόντα ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, με αφορμή την παρέμβαση του ΠΑΜΕ στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Δυτική Αττική, λίγο πριν μιλήσει η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε «ολισθηρό» χαρακτήρισε το δρόμο του ΚΚΕ, όχι γιατί υιοθετεί τη λογική της διαμαρτυρίας, αλλά γιατί υιοθετεί τη λογική της αντι-συγκέντρωσης.

Λογική που από την οποία -κατά τον ίδιο- έχει υποφέρει η Αριστερά σε αυτόν τον τόπο, και που είναι «επικίνδυνο δείγμα γραφής». Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης είπε πως θα παρουσιάσει στοιχεία στην Βουλή, για την εναντίωση του ΚΚΕ σε μέτρα υπέρ του κόσμου της εργασίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το πότε και τι μέτρα ήταν αυτά.

ΚΚΕ: Μήπως μετά το “χτύπημα” της απεργίας θα απαγορεύσετε και τις συγκεντρώσεις;

Απαντώντας το ΚΚΕ ανέφερε ότι «πάει πολύ, υπουργοί της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει το δικαίωμα στην απεργία, να εγκαλούν το ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του εργατικού – λαϊκού κινήματος ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης στη Δυτική Αττική, εκεί ακριβώς όπου οι πολιτικές στήριξης του κεφαλαίου έπνιξαν στη λάσπη ολόκληρες περιουσίες και οδήγησαν στο να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Μήπως μετά το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να απαγορεύσει και τις συγκεντρώσεις;» αναφέρει καυστικά το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Πάντως το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση και το βράδυ της Κυριακής (17.12.2017), την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το συνέδριο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις