Πολιτική

Κόντρα Παππά – ΝΔ για τον “σερβιτόρο που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου”

Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση για τον Μανώλη Πετσίτη, που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- από σερβιτόρος έγινε στέλεχος επιχειρήσεων και "μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νίκος Παππάς και Νέα Δημοκρατία ανταλλάσσουν πυρά για τον Μανώλη Πετσίτη, τον άνθρωπο που σύμφωνα με δημοσιεύματα από σερβιτόρος στην Καισαριανή με εισόδημα 4.000 – 5.000 έφτασε να γίνει σε ελάχιστο χρόνο στέλεχος επιχειρήσεων με έσοδα άνω των 200.000 ευρώ και να επισκέπτεται συχνά το Μαξίμου.

Όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» -που δημοσιοποιεί και φωτογραφία του χαμογελαστού Μανώλη Πετσίτη  μπροστά στο τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου – ο κ. Πετσίτης ήταν συμμαθητής και προσωπικός φίλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, «αλλά και “φίλος” με πολλά κυβερνητικά στελέχη καθώς και μέλη της οικογένειας Τσίπρα, όπως προκύπτει από το προφίλ του στο Facebook».

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Πετσίτης από σερβιτόρος σε εστιατόριο στην Καισαριανή έφτασε να γίνει στέλεχος στην εταιρία Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με υψηλότατες αποδοχές, ενώ από το διαμέρισμα στην Καισαριανή, τα τελευταία χρόνια μετακόμισε σε διώροφη πολυτελή κατοικία με πισίνα.

Παππάς εναντίον ΝΔ: Ψειρίζει την μαϊμού

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο» εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, αποδίδοντας τον όλο θόρυβο στο γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση  «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της», «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» και «σκανδαλολογεί ασύστολα».

«Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη (σσ της Εταιρείας ELFE προς την ΔΕΠΑ) δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων. Σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε», είπε ο κ. Παππάς.

ΝΔ σε Παππά: Το κουβάρι της υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται

«Αν η Νέα Δημοκρατία “ψειρίζει τη μαϊμού”, προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο.

Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται», απάντησε στον Νίκο Παππά η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 17
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Μαρινάκης από τη Θεσσαλονίκη: Η διασύνδεση με την Κύπρο θα προχωρήσει – Τι είπε για τεκμήρια και τα μέτρα της ΔΕΘ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε εκτενή αναφορά στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια των νέων σταθμών αλλά και σε όσα θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου στην Θεσσαλονίκη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
90
Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγγενείς πρώτου βαθμού έχουν τη δυνατότητα να γίνουν προσωπικοί βοηθοί – Αναμένονται να γίνουν εξαγγελίες στη ΔΕΘ για το στεγαστικό
«Είναι ένα πρόγραμμα που τα προηγούμενα χρόνια "τρέχαμε" ως πιλοτικό, πλέον το κάνουμε μόνιμο» τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Η Δόμνα Μιχαηλίδου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας σε 8.500 δικαιούχους
«Συνολικά 8.500 δικαιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να αυξάνονται σημαντικά μέχρι και στα επίπεδα προ της περικοπής που υπέστησαν», τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 35
«Σφήνα» Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ βλέπει η Χαριλάου Τρικούπη: «Η χώρα δεν χρειάζεται κατεψυγμένο διπολισμό»
Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι να αποτελέσει εκείνος τον «άλλο πόλο» στο δίπολο με την κυβέρνηση, κάτι που επουδενί δεν προτίθενται να επιτρέψουν
O Nίκος Ανδρουλάκης