Πολιτική

Κόντρα Παππά – ΝΔ για τον “σερβιτόρο που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου”

Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση για τον Μανώλη Πετσίτη, που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- από σερβιτόρος έγινε στέλεχος επιχειρήσεων και "μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νίκος Παππάς και Νέα Δημοκρατία ανταλλάσσουν πυρά για τον Μανώλη Πετσίτη, τον άνθρωπο που σύμφωνα με δημοσιεύματα από σερβιτόρος στην Καισαριανή με εισόδημα 4.000 – 5.000 έφτασε να γίνει σε ελάχιστο χρόνο στέλεχος επιχειρήσεων με έσοδα άνω των 200.000 ευρώ και να επισκέπτεται συχνά το Μαξίμου.

Όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» -που δημοσιοποιεί και φωτογραφία του χαμογελαστού Μανώλη Πετσίτη  μπροστά στο τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου – ο κ. Πετσίτης ήταν συμμαθητής και προσωπικός φίλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, «αλλά και “φίλος” με πολλά κυβερνητικά στελέχη καθώς και μέλη της οικογένειας Τσίπρα, όπως προκύπτει από το προφίλ του στο Facebook».

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Πετσίτης από σερβιτόρος σε εστιατόριο στην Καισαριανή έφτασε να γίνει στέλεχος στην εταιρία Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με υψηλότατες αποδοχές, ενώ από το διαμέρισμα στην Καισαριανή, τα τελευταία χρόνια μετακόμισε σε διώροφη πολυτελή κατοικία με πισίνα.

Παππάς εναντίον ΝΔ: Ψειρίζει την μαϊμού

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο» εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, αποδίδοντας τον όλο θόρυβο στο γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση  «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της», «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» και «σκανδαλολογεί ασύστολα».

«Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη (σσ της Εταιρείας ELFE προς την ΔΕΠΑ) δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων. Σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε», είπε ο κ. Παππάς.

ΝΔ σε Παππά: Το κουβάρι της υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται

«Αν η Νέα Δημοκρατία “ψειρίζει τη μαϊμού”, προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο.

Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται», απάντησε στον Νίκο Παππά η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χουρδάκης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μου πήρε το γραφείο στη Βουλή και όταν ρώτησα πού θα κάθομαι μου είπε στις σκάλες»
«Ένας βασικός λόγος που με διέγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ότι δεν δέχτηκα να κάνω χατίρια και χάρες σε ό,τι αφορά συνεργάτες, και όχι μόνο»
Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Στο Πόρτο Γερμενό σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να είναι άλλοθι»
Έδωσε το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει το κόμμα του μόλις σβήσουν οι φωτιές και «κάτσει η σκόνη», διερωτώμενος ποιος είχε την ευθύνη του εναέριου συντονισμού στην Ψάθα και ποια πρωτόκολλα ίσχυαν
O Νίκος Ανδρουλάκης
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης για τις φωτιές: Αεροσκάφη Diamond παρέμειναν καθηλωμένα λόγω έλλειψης χειριστών
Κεντρικό σημείο της αντιπολιτευτικής επιχειρηματολογίας αποτελεί το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ», το οποίο είχε παρουσιαστεί από την κυβέρνηση ως η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην Πολιτική Προστασία
Πυροσβεστικό ελικόπτερο 7
Ο Αυγερινός τρολάρει την Καρυστιανού ενώ συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Από την «υφαρπαγή» στην… «απαγωγή» της ηγεσίας
Το Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος καταγγέλλει «εσωτερική άλωση», ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτης της απαντά με σαρκαστικό βίντεο, ενώ η Κατερίνα Μουτσάτσου, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Τάκης Κοτσόργιος ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα
Μαρία Καρυστιανού και Θανάσης Αυγερινός
19
Στους πυροσβέστες στα Βίλια ο Στέφανος Κασσελάκης: «Τώρα είναι η ώρα και της βοήθειας και των ευθυνών»
Ο πρόεδρος των Δημοκρατών επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές, παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πυροσβέστες και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των πυρκαγιών
Κασσελάκης, πυροσβέστες, Βίλλια
Νίκος Ανδρουλάκης από τη Βοιωτία: «Να σταματήσουμε να κλαίμε πάνω από τα καμένα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές, κάλεσε την κυβέρνηση να επιταχύνει τις αποζημιώσεις και έθεσε ερωτήματα για τον εναέριο συντονισμό στη σύγκρουση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα
Ανδρουλάκης, Βοιωτία