Πολιτική

Κόντρα Παππά – ΝΔ για τον “σερβιτόρο που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου”

Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση για τον Μανώλη Πετσίτη, που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- από σερβιτόρος έγινε στέλεχος επιχειρήσεων και "μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νίκος Παππάς και Νέα Δημοκρατία ανταλλάσσουν πυρά για τον Μανώλη Πετσίτη, τον άνθρωπο που σύμφωνα με δημοσιεύματα από σερβιτόρος στην Καισαριανή με εισόδημα 4.000 – 5.000 έφτασε να γίνει σε ελάχιστο χρόνο στέλεχος επιχειρήσεων με έσοδα άνω των 200.000 ευρώ και να επισκέπτεται συχνά το Μαξίμου.

Όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» -που δημοσιοποιεί και φωτογραφία του χαμογελαστού Μανώλη Πετσίτη  μπροστά στο τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου – ο κ. Πετσίτης ήταν συμμαθητής και προσωπικός φίλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, «αλλά και “φίλος” με πολλά κυβερνητικά στελέχη καθώς και μέλη της οικογένειας Τσίπρα, όπως προκύπτει από το προφίλ του στο Facebook».

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Πετσίτης από σερβιτόρος σε εστιατόριο στην Καισαριανή έφτασε να γίνει στέλεχος στην εταιρία Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με υψηλότατες αποδοχές, ενώ από το διαμέρισμα στην Καισαριανή, τα τελευταία χρόνια μετακόμισε σε διώροφη πολυτελή κατοικία με πισίνα.

Παππάς εναντίον ΝΔ: Ψειρίζει την μαϊμού

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο» εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, αποδίδοντας τον όλο θόρυβο στο γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση  «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της», «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» και «σκανδαλολογεί ασύστολα».

«Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη (σσ της Εταιρείας ELFE προς την ΔΕΠΑ) δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων. Σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε», είπε ο κ. Παππάς.

ΝΔ σε Παππά: Το κουβάρι της υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται

«Αν η Νέα Δημοκρατία “ψειρίζει τη μαϊμού”, προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο.

Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται», απάντησε στον Νίκο Παππά η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για Ιορδανία: Οι επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους και τόπους λατρείας αποτελούν προσβολή για την κοινή μας ανθρωπιά
«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία και να εξαλείψουμε τον φανατισμό, στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο» επισημαίνει ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκλογικό προσκλητήριο Μητσοτάκη από τα Βριλήσσια: Πολιτικός μονόδρομος η αυτοδυναμία, όχι για τη ΝΔ αλλά για τη χώρα
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τις επόμενες κάλπες με την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας - «Φανταστείτε να έπρεπε να διαχειριστούμε κρίσεις κάνοντας παζάρια με άλλα κόμματα» - Αιχμές για Τσίπρα και αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης, Βριλήσσια 129
Αιχμηρή απάντηση της Νέας Αριστεράς στην Αχτσιόγλου: «Δεν έβρισκε χρήσιμη ούτε την Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνίδρυσε»
Σφοδρά πυρά κατά της πρώην υπουργού Εργασίας, με αφορμή τις δηλώσεις της για τις πολιτικές της επιλογές και τη στήριξή της στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Έφη Αχτσιόγλου 8
O Σπύρος Κουλκουδίνας απαντά στα δημοσιεύματα για την επιδότηση των 200.000 ευρώ: «Όλα έγιναν νόμιμα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»
Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι η επιχειρηματική του δραστηριότητα ήταν γνωστή από το 2019 και ότι η επένδυση προβλεπόταν από το πρόγραμμα
Σπύρος Κουλκουδίνας, ΝΔ 9
Έφη Αχτσιόγλου: Δεν είχα χρησιμότητα στη Βουλή – Η προσωπικότητα του Τσίπρα έχει βαρύνουσα σημασία
Η απόφαση ένταξης στην ΕΛΑΣ, ο καθοριστικός ρόλος του πρώην πρωθυπουργού και οι αιχμές για το ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών
Έφη Αχτσιόγλου