Πολιτική

Κόντρα Παππά – ΝΔ για τον “σερβιτόρο που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου”

Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση για τον Μανώλη Πετσίτη, που -σύμφωνα με δημοσιεύματα- από σερβιτόρος έγινε στέλεχος επιχειρήσεων και "μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου".

Νίκος Παππάς και Νέα Δημοκρατία ανταλλάσσουν πυρά για τον Μανώλη Πετσίτη, τον άνθρωπο που σύμφωνα με δημοσιεύματα από σερβιτόρος στην Καισαριανή με εισόδημα 4.000 – 5.000 έφτασε να γίνει σε ελάχιστο χρόνο στέλεχος επιχειρήσεων με έσοδα άνω των 200.000 ευρώ και να επισκέπτεται συχνά το Μαξίμου.

Όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» -που δημοσιοποιεί και φωτογραφία του χαμογελαστού Μανώλη Πετσίτη  μπροστά στο τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου – ο κ. Πετσίτης ήταν συμμαθητής και προσωπικός φίλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, «αλλά και “φίλος” με πολλά κυβερνητικά στελέχη καθώς και μέλη της οικογένειας Τσίπρα, όπως προκύπτει από το προφίλ του στο Facebook».

Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα ο κ. Πετσίτης από σερβιτόρος σε εστιατόριο στην Καισαριανή έφτασε να γίνει στέλεχος στην εταιρία Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με υψηλότατες αποδοχές, ενώ από το διαμέρισμα στην Καισαριανή, τα τελευταία χρόνια μετακόμισε σε διώροφη πολυτελή κατοικία με πισίνα.

Παππάς εναντίον ΝΔ: Ψειρίζει την μαϊμού

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στο «Κόκκινο» εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, αποδίδοντας τον όλο θόρυβο στο γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση  «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της», «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» και «σκανδαλολογεί ασύστολα».

«Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη (σσ της Εταιρείας ELFE προς την ΔΕΠΑ) δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων. Σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε», είπε ο κ. Παππάς.

ΝΔ σε Παππά: Το κουβάρι της υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται

«Αν η Νέα Δημοκρατία “ψειρίζει τη μαϊμού”, προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο.

Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται», απάντησε στον Νίκο Παππά η ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 16
Τον Στέργιο Καλπάκη προτείνει για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος
Για την θέση του γραμματέα αναμένεται να προτείνει τον πρώην εκπρόσωπο τύπου Στέργιο Καλπάκη, για εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ζαχαριάδη ενώ για την θέση της αναπληρώτριας γραμματέως του κόμματος, την Αναστασία Σαπούνια
Ο Στέλιος Καλπάκης 2