Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άγρια κόντρα κυβέρνησης – Ποταμιού στη Βουλή για τον νεκρό Galaxyarchis [vids]

Άγρια κόντρα κυβέρνησης – Ποταμιού στη Βουλή για τον νεκρό Galaxyarchis [vids]

Μια αναφορά στην ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη συζήτηση για τη διαφθορά και την διαπλοκή στη Βουλή, στο νεκρό blogger Galaxyarchis (ή Μάλλον Ακίνδυνος) και κατά κόσμον Πέτρο Παπαθανασίου, προκάλεσε ένταση μεταξύ της κυβέρνησης και του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφέρθηκε σε “αποβράσματα”, εννοώντας τους εκδότες σε Χωνί και olympia.gr και πληρωμένους από την κυβέρνηση υβριστές του”, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον blogger Galaxyarchis, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια βδομάδα.

“Ξεπέρασε τα όρια η πολιτική αλητεία”

Με παρέμβασή της στη Βουλή, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε στα όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης: “Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε να ασχοληθεί με συνεργάτη μου που σκοτώθηκε πριν μια βδομάδα, αυτός ο νέος ασκούσε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσίως, δεν ήταν κομματόσκυλο, δεν ήταν κολλητός, δεν ήταν του κόμματος.

Ένα νέο παιδί που υπηρέτησε αυτό για το οποίο κλήθηκε στο δικό μου γραφείο, με ήθος και συνέπεια. Ο κ. Θεοδωράκης ξεπέρασε τα όρια, για σοβαρούς αντιπάλους μου έχω αποφύγει χαρακτηρισμούς. Σήμερα θα το κάνω. Χυδαιότητα, ξεπέρασε τα όρια και η πολιτική αλητεία. Θα τον χαρακτήριζα αεριτζή, αλλά είμαι πιο θυμωμένη.”

“Δεν είστε αρχηγός παρακρατικής ομάδας”

Με επίθεση απάντησε στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή περί διαδικτύου και “έμμισθων τρολ”. Η ανακοίνωση του Ποταμιού, εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να αποκρούσει ότι ο χαρακτηρισμός “αποβράσματα” αναφέροταν και στον νεκρό blogger και πρώην συνεργάτη της κυβερνητικής εκπροσώπου.

“H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις.
Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;

H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις.
Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;”

“Απόβρασμα είσαι εσύ”

Απάντηση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, έδωσε ο ειδικός σύμβουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Χριστοφορίδης.

«Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόμη μία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέματα για μένα στη Βουλή» (σ.σ. ότι παραμένει εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Χωνί», ενώ είναι διορισμένος συνεργάτης).

Και το σχόλιο, μέσω facebook, καταλήγει: «Ευτυχώς, η τιμωρία σου είναι κοντά».

Η δευτερολογία Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση και στην δευτερολογία του και επιτέθηκε στην Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας: “Εμφανίστηκε ως μητέρα των τρολ και ότι εκτελούν τις εντολές της. Το ποιους πληρώνει το ελληνικό κράτος δεν είναι υπόθεση της κ. Γεροβασίλη. Όλοι αναρωτιούνται πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε