Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε και η Φώφη Γεννηματά – «Επιστρέφει η ελπίδα»

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε και η Φώφη Γεννηματά – «Επιστρέφει η ελπίδα»
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο κορονοϊός έχει πλέον αντίπαλο το εμβόλιο, το οποίο έκανε και η Φώφη Γεννηματά. «Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της στον «Ευαγγελισμό».

Ο κορονοϊός παραμένει εδώ αλλά ευτυχώς υπάρχει το εμβόλιο. Αυτό έκανε και η Φώφη Γεννηματά, κλείνοντας τον κύκλο των εμβολιασμών των πολιτικών αρχηγών. Την κ. Γεννηματά υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και την συνόδευσε στο χώρο όπου γίνονται οι εμβολιασμοί.

«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο» δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αμέσως μετά τον εμβολιασμό της. «Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις