Πολιτική

Κορονοϊός – Γιώργος Βλάχος: Το μήνυμα για την περιπέτεια που έζησε – «Τα εμβόλια με κράτησαν ζωντανό»

Συγκλονιστικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο Γιώργος Βλάχος. Ο βουλευτής της ΝΔ νόσησε από κορονοϊό και περιγράφει με δραματικούς τόνους όσα έζησε.

Με μήνυμά του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της επιτροπής, Γιώργος Βλάχος, μετά τη νοσηλεία του, χτυπημένος από κορονοϊό, τονίζει τη σημασία του εμβολιασμού.

«Βρέθηκα σε απομόνωση 12 μέρες. Τα εμβόλια με κράτησαν και έδωσα και αυτή τη μάχη με τη βοήθεια γιατρών, νοσηλευτών. Το μήνυμα είναι σαφέστατο, αυτός ο κρύος θάλαμος απομόνωσης… να μην το ζήσει κανένας, Ουδείς έχει δικαίωμα να παίξει ζωή του κορώνα – γράμματα», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή Γιώργος Βλάχος που εδώ και καιρό έχει προβλήματα υγείας και νοσεί.

Ο Γιώργος Βλάχος επισήμανε πως όταν κανείς αποφασίζει να μη κάνει το εμβόλιο, τότε σε φάση που χρειασθεί διασωλήνωση ίσως είναι αργά, σημειώνοντας πως «όλα αυτά τα είδα τα ένιωσα τα έζησα».​

Ο βουλευτής της ΝΔ έστειλε και μήνυμα και προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ζητώντας να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι γιατροί που κρατούν όρθια τα νοσοκομεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5