Πολιτική

Κορονοϊός: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη (22/9), ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται «έκρηξη» κρουσμάτων κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα. Εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας «υποδέχθηκαν» τον υπουργό με πανό και αποδοκιμασίες, καθώς πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος όπου θα γινόταν έκτακτη σύσκεψη. 

Την ώρα που έφθανε στο σημείο ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σύμφωνα με το thesstoday.gr, διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Τα πανό, που κρατούσαν οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας, έγραφαν – μεταξύ άλλων -: «Μας πετούν από τα νοσοκομεία». Επίσης, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της απόφαση των αναστολών, καθώς και κατά των μέτρων που έχουν ληφθεί για τα σχολεία. 

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μετέβη εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη (22/9) στην Θεσσαλονίκη, καθώς και η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκαγκά, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών.

Η πορεία της πανδημίας στην Βόρεια Ελλάδα ανησυχεί ιδιαίτερα τόσο τους ειδικούς, όσο και την κυβέρνηση, καθώς μόνο την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, εντοπίστηκαν 449 κρούσματα κορονοϊός. Από την πλευρά του, πάντως, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε την επίσκεψή του προληπτική. 

Δείτε φωτογραφίες:

pleuris thessaloniki pleuris thessaloniki pleuris thessaloniki

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από thesstoday.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φαραντούρης για Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Προεκλήθην – Στην προσβολή δεν μπορείς να σιωπάς, μακριά από εμάς ο σεξισμός»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ δίνει τη δική του εκδοχή για την κόντρα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και επιμένει ότι «αντιπαρατίθεμαι πάντα πολιτικά και όχι προσωπικά»
Σδούκου και Φαραντούρης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Αλκέτ Ριζάι: Θα διαφωνούσα να πάρει άδεια αλλά είναι θέμα του νόμου
«Θα συλληφθεί, όπως συλλαμβάνονται όλοι, και θα δείτε στη συνέχεια πόσο η κεκτημένη ταχύτητα της αστυνομίας πόσες ακόμα επιτυχίες θα έχει» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κάνει καλύτερα βίντεο απ’ ότι κυβερνά τον τόπο – Παλιό το κόλπο να τάζεις εκ του ασφαλούς για να γίνεις ευχάριστος
«Αν ήμασταν καλύτερα επί ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει γιατί έστειλε στον εξώστη και εξαφάνισε όλους όσους κυβέρνησε μαζί τους; Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία»
Παύλος Μαρινάκης
5