Πολιτική

Κορονοϊός, συνωστισμός και… καλό καλοκαίρι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, ύστερα από μια «γεμάτη» μέρα που τα είχε όλα, απασχόλησαν τη σημερινή (10.07.2020) και τελευταία για το καλοκαίρι, σύσκεψη του newsit.gr.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης συζήτησαν για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού, τον συνωστισμό, τη δεδομένη χαλάρωση και φυσικά τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στην Αθήνα.

Αν μείνουμε στα 50 κρούσματα και δεν τα ξεπεράσουμε, τότε θα είμαστε… καλά. Τα «τσιμπημένα» κρούσματα έχουν να κάνουν με το συνωστισμό που παρατηρήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό ζητήθηκε από τους ειδικούς να καταθέσουν προτάσεις και δεν αποκλείεται να ληφθούν νέα μέτρα.

Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι με τα εισαγόμενα κρούσματα πρέπει να γίνει άλλη διαχείριση, αφού ο φόβος είναι να μην υπάρξει συνωστισμός στις εντατικές.

Η χαλάρωση υπάρχει και είναι χαρακτηριστικό πως σε πλοίο που έφτασε το πρωί από τη Μυτιλήνη σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκα!

Δείτε την τελευταία σύσκεψη της σεζόν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33