Πολιτική

Κόσοβο: Μήνυμα του Υπ. Εξωτερικών για το μακελειό – «Είμαστε συγκλονισμένοι»

Μήνυμα για την ένοπλη επίθεση κατά σχολικού λεωφορείου στο Κόσοβο ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια επίθεση στη Gjakove κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών», ανέφερε.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Μπροστά σε αυτήν την τραγωδία, οι σκέψεις μας είναι με όλους τους Κοσοβάρους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης
Ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα με την κυβέρνηση – Στο επίκεντρο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
«Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν και κακόβουλα διαστρεβλώνουν λόγω του πανικού τους, είναι ότι οκτώ στόχοι απάντησαν αν άνοιξαν ή όχι τα μηνύματα και από αυτούς οι πέντε είπαν ναι. Οι υπόλοιποι 79 κρύβονται»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης