Πολιτική

Κώστας για Παύλο Μπακογιάννη: Έδινα 10 χρόνια για 10 λεπτά ακόμα

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1989 όταν ο Παύλος Μπακογιάννης έπεφτε νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών της 17 Νοέμβρη. Σήμερα συμπληρώνονται 27 χρόνια και οι δικοί του άνθρωποι, δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο ακρογωνιαίος λίθος για να φτάσουμε στην κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Τζανή Τζανετάκη είχε αποκτήσει από το γάμο του με τη Ντόρα Μπακογιάννη δυο παιδιά, την Αλεξία και τον Κώστα.

Ο δεύτερος, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σήμερα, έκανε στο Facebook μια συγκινητική ανάρτηση. Μια φωτογραφία με τον ίδιο μικρό, να ποζάρει δίπλα στον πατέρα του και ένα μήνυμα: «έδινα 10 χρόνια για 10 λεπτά ακόμα».

Και η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε στη δική της σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Σαν να μην πέρασε μία μέρα, 27 χρόνια πριν. Σήμερα, οι ιδέες σου θα χρειαζόντουσαν ακόμη περισσότερο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛΑΣ βάζει στο επίκεντρο το κόστος στο ράφι και τον έλεγχο της αγοράς – «Τώρα μιλάμε για την ακρίβεια»
Μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, παρακολούθηση των τιμών από την παραγωγή έως το ράφι και ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού περιλαμβάνει η παρέμβαση για την ακρίβεια
Αλέξης Τσίπρας
5
Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσω πρόσθετα μέτρα για να στηριχθούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά
«Έχουμε μια από τις χαμηλότερες τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης» τόνισε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, επισημαίνοντας πως «θα ζητήσουμε από την Κομισιόν να έρθει με περισσότερες προτάσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
78