Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: «Άδειασμα» και από τον Γιώργο Κουμουτσάκο – «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα ένα στέλεχος της ΝΔ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «αδειάζει» τον Κώστα Καραμανλή, για την επιλογή του πρώην υπ. Μεταφορών να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την παραίτησή του.

Μιλώντας στο Action24, ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως εάν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, δε θα μπορούσε συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.

«Αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε βέβαια πως ο Κώστας Αχ,. Καραμανλής έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εαυτόν υποψήφιο και να κριθεί από τον κόσμο στις κάλπες.

Την ίδια ώρα είναι έντονος ο προβληματισμός και σε άλλα στελέχη της ΝΔ για το εάν θα πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.

Προβληματισμός στην ΝΔ για τη συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή στα ψηφοδέλτια – Ανοιχτά όλα τα σενάρια

Υπενθυμίζεται πως χτες (08.03.2023) ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος δήλωσε ότι εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη και υπενθύμισε ότι εκείνος δεν είχε βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2009, καθώς είχε κατηγορηθεί (αθωώθηκε τελικά) για το φερόμενο ως σκάνδαλο του Βατοπεδίου το 2008.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8