Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού

«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βέβαιος για την αθωότητά του εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής στη δήλωσή του με αφορμή τη διαβίβαση της Βουλής της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών που θα διερευνήσει ποινικές του ευθύνες.

Ο Κώστας Καραμανλής επαναλαμβάνει την αθωότητά του για την υπόθεση των Τεμπών, ενώ δηλώνει πως θα είναι στη διάθεση των αρχών.

Παράλληλα, αναφέρει χαρακτηριστικά, «χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών».

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή

«Σήμερα ανακοινώθηκε η διαβίβαση προς τη Βουλή της δικογραφίας για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν είμαι στη διάθεση των αρχών, ώστε να λάμψει η αλήθεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δέσμευση Μητσοτάκη για παρεμβάσεις στήριξης των νοσηλευτών εντός των επόμενων μηνών: «Αναντικατάστατη η προσφορά τους»
Με αναφορές στη δική του πρόσφατη εμπειρία από νοσοκομεία, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε πρωτοβουλίες για μισθολογική στήριξη, θεσμική αναγνώριση και επαγγελματική εξέλιξη
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό
ΠΑΣΟΚ: Σαρωτικές αλλαγές στο Σύνταγμα προτείνει ο Ανδρουλάκης – Τα 21 άρθρα που μπαίνουν στο τραπέζι
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προτείνει σειρά αλλαγών στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της διαφάνειας και της επέκτασης των αξιοκρατικών διαδικασιών παντού, καθώς και σε εκείνη της «φραγής» εξουσιών στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Καμπανάκι» στη ΝΔ μετά τις δημοσκοπήσεις: Η «δύσκολη» αυτοδυναμία, το σενάριο για κάλπες τέλη Σεπτέμβρη και ο παράγοντας Τσίπρας – Καρυστιανού
Καταλύτης θα είναι η πορεία του τουρισμού, οι επιδόσεις της οικονομίας, τα νέα μέτρα στήριξης, ενώ όλοι απεύχονται το «μαύρο» σενάριο η χώρα να βρεθεί το καλοκαίρι αντιμέτωπη με μεγάλες πυρκαγιές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ 21