Πολιτική

Κώστας Καραμανλής για Βατοπέδι: «Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι»

«Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με αφορμή την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλους τους κατηγορούμενους, στην υπόθεση Βατοπεδίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την εξής δήλωση:

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπεδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 12
Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί το κεντρικό αφήγημα μιας σοβαρής επόμενης κυβέρνησης
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε. Εμείς προτείναμε μια διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας, για να γίνει μια νέα αρχή στην πλήρωση των ανεξάρτητων αρχών»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 6