Πολιτική

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη σε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής σε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Τα δίδυμα του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη μεγάλωσαν και είναι πλέον 19 ετών. Τόσο η Αλίκη όσο και ο Αλέξανδρος έχουν ξεκινήσει τις σπουδές τους, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Η Νατάσα Παζαΐτη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις πριν λίγες μέρες στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day μίλησε ανοιχτά για την σχέση με τα παιδιά της, από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι και σήμερα.

«Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές κι αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό.

Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια.

Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν», ανέφερε η Νατάσα Παζαΐτη.

karamanlis natassa ndp karamanlis paidia ndp karamanlis paidia ndp karamanlis mitsotakis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 63
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16