Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: «Κλειδώνει» η υποψηφιότητά του στις Σέρρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κανονικά φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος τελικά ο Κώστας Καραμανλής στις Σέρρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, η υποψηφιότητα του οποίου φερόταν να είναι στον «αέρα» μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, στάθμισε τα δεδομένα και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος, έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει στην ελληνική Βουλή από το 2015.

Σύμφωνα με το Star όλο αυτό το διάστημα ο κ. Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22