Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Κώστας Κατσαφάδος για επεισόδια στου Ρέντη: Έρχονται περισσότερες συλλήψεις – Χρέος τιμής να βρεθούν οι αυτουργοί

Κώστας Κατσαφάδος για επεισόδια στου Ρέντη: Έρχονται περισσότερες συλλήψεις – Χρέος τιμής να βρεθούν οι αυτουργοί
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Περισσότερες συλλήψεις για τα επεισόδια στου Ρέντη προανήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, σχολιάζοντας ότι οι τελευταίες ημέρες είναι «τραγικές για την αστυνομία» τόσο λόγω του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε στις 7 Δεκεμβρίου όσο και για τον θάνατο του 32χρονου στελέχους της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι Έλληνες πολίτες, νέα παιδιά, δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι επιφορτίζονται το καθήκον του συνόλου της προστασίας της ελληνικής κοινωνίας, έχουν ονοματεπώνυμο», δήλωσε ο Κώστας Κατσαφάδος για τον 31χρονο αστυνομικό που πέθανε μετά από 20 ημέρες νοσηλείας – μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – και τον 32χρονο που μαχαιρώθηκε σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη. Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού είναι χρέος τιμής να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσαφάδος, μιλώντας σήμερα (28.12.2023) το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη για τα επεισόδια στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για το League Cup.

«Ζητήσαμε να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη σοβαρά το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ομάδες να μπορούν να λειτουργούν κάτω από το πλαίσιο των εγκληματικών οργανώσεων», τόνισε ο Κώστας Κατσαφάδος για την ίδια υπόθεση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις