Πολιτική

Κώστας Μήτσης: Συλλυπητήρια Μητσοτάκη – “Έφυγε ένας παραδοσιακός φίλος της παράταξής μας”

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μήτση, που πέθανε σήμερα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανακοίνωσή του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ένας παραδοσιακός φίλος της παράταξής μας, ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, έφυγε σήμερα από κοντά μας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Μετείχε, ως εκδότης της παραδοσιακής εφημερίδας “Βραδυνή”, στο δημόσιο βίο της χώρας και ξεχώρισε, ως ιδρυτής ξενοδοχειακής αλυσίδας, για τη συμβολή του στην αναβάθμιση της τουριστικής μας βιομηχανίας. Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στη βράβευση Ντράγκι: Καμία χώρα δεν υπέφερε περισσότερο από την Ελλάδα στην κρίση – Μάριο, ευχαριστώ που πίστεψες στην επιμονή μας
Στον χαιρετισμό του, έθεσε ως προτεραιότητες την ανταγωνιστικότητα, την άμυνα, την ενέργεια και τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης
Μητσοτάκης στην βράβευση Ντράγκι
Μαρινάκης και Γεωργιάδης σηκώνουν το γάντι στους «10» της ΝΔ για την αιχμηρή επιστολή πριν το συνέδριο: «Κοίτα ποιος μιλάει»
Ο υπουργός Υγείας αμφισβήτησε ευθέως την επιλογή των «γαλάζιων» νυν και πρώην στελεχών να απευθυνθούν μέσω της «Δημοκρατίας», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για εφημερίδα που «πολεμά το κόμμα με τον πιο σκληρό τρόπο»
Μαρινάκης και Γεωργιάδης
Επίθεση Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη για το ακίνητο που μισθώνει το Δημόσιο: «Αν ήταν ο Μητσοτάκης, θα δεχόμουν ερωτήσεις για έναν μήνα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε «ζήτημα ηθικής τάξεως» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ παρουσίασε έναν μίνι απολογισμό με αιχμή την οικονομία, την ενέργεια και τις μεταρρυθμίσεις
Παύλος Μαρινάκης
Γεωργιάδης σε Ανδρουλάκη: Είσαι αρχηγός κόμματος και έχεις εισπράξει 1,5 εκατομμύριο από το δημόσιο; – ΠΑΣΟΚ: Η συκοφαντία και η πολιτική αλητεία έχουν κοντά πόδια
Στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας θα προσφύγει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Σήκωσε το γάντι ο Γεωργιάδης και καλεί τον Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
Ανδρουλάκης
19