Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω – Η αγάπη σώζει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια συγκινητική ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη έκανε ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων στην ανάρτησή του αναφέρεται με λατρεία στην μητέρα του, την αποκαλεί βράχο και τον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει και ευχαριστεί όλους για τις ευχές τους και την αγάπη που της δίνουν. 

Έγραψε στο Instagram: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά».  

Δείτε την ανάρτηση 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
Κώστας Καραμανλής
ΥΠΕΞ για 7η Οκτωβρίου: Μόνιμη εκεχειρία στη Γάζα και λύση δύο κρατών, ο δρόμος για διαρκή ειρήνη
Η Αθήνα επαναλαμβάνει τη στήριξή της σε όλες τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, καθώς και στην επανεκκίνηση της πολιτικής διαδικασίας, με στόχο τη λύση των δύο κρατών και τη διασφάλιση της ασφάλειας του Ισραήλ
ΥΠΕΞ
Η επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα προκαλεί εκνευρισμό στην Άγκυρα: «Κλειδώνουν» F-35 και νέες συμφωνίες για όπλα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στις 9 σήμερα το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο 6ος γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
O Μαρκο Ρούμπιο και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 7