Πολιτική

Κώστας Τσιάρας: 250 υπάλληλοι στη Δικαιοσύνη μέσω κινητικότητας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με επιπλέον 250 υπαλλήλους, μέσω της κινητικότητας, αναμένεται σύντομα να στελεχωθούν τα Δικαστήρια, οι Εισαγγελίες και οι Γενικές Επιτροπείες της χώρας.

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, απλοποιείται η διαδικασία προκειμένου το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο να κρίνει τις υποβληθείσες αιτήσεις των προς μετάταξη υπαλλήλων, ταχύτερα και με απόλυτη διαφάνεια.

Με την εν λόγω ρύθμιση υλοποιείται προηγούμενη πρόβλεψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία τα Δικαστήρια εντάσσονται στην κινητικότητα αποκλειστικά ως φορέας υποδοχής ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 68
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16