Πολιτική

Κώστας Τσιάρας: 250 υπάλληλοι στη Δικαιοσύνη μέσω κινητικότητας

Με επιπλέον 250 υπαλλήλους, μέσω της κινητικότητας, αναμένεται σύντομα να στελεχωθούν τα Δικαστήρια, οι Εισαγγελίες και οι Γενικές Επιτροπείες της χώρας.

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, απλοποιείται η διαδικασία προκειμένου το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο να κρίνει τις υποβληθείσες αιτήσεις των προς μετάταξη υπαλλήλων, ταχύτερα και με απόλυτη διαφάνεια.

Με την εν λόγω ρύθμιση υλοποιείται προηγούμενη πρόβλεψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία τα Δικαστήρια εντάσσονται στην κινητικότητα αποκλειστικά ως φορέας υποδοχής ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Γαλάζιο αντάρτικο» για τις πληρωμές των αγροτών: «Επιχείρηση» κατευνασμού βουλευτών από Τσιάρα
Η κυβέρνηση συνεχίζει να «ποντάρει» στον διάλογο με τους αγρότες, τους καλεί εκ νέου να συγκροτήσουν ομάδα εκπροσώπησης σε πανελλαδικό επίπεδο και να προσέλθουν με ενιαία αιτήματα
Κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
«Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και επιθυμεί, πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να συνεχίσει τον δομημένο διάλογο με την Τουρκία»
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Δεν μας παρατάς», «τον παραδίδω στη χλεύη του ελληνικού λαού»
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε αιχμές με τον Δημήτρη Καιρίδη να κάνει λόγο για «ακρότητες», διερωτώμενος αν η κριτική εντάσσεται στο rebranding του Αλέξη Τσίπρα
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής