Πολιτική

Κώστας Ζαχαριάδης: Οι σύνεδροι δεν είναι κουκιά – Ο αριθμός τους θα ανακοινωθεί στο συνέδριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι σύνεδροι είναι μέλη του κόμματος, με κρίση και δεν είναι κουκιά να ανήκουν στον έναν ή στον άλλον» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης το βράδυ της Δευτέρας (4/11/24) αναφερόμενος στις κατηγορίες της πλευράς Κασσελάκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει ακόμα στη δημοσιότητα τα ακριβή αποτελέσματα μετά τη διαδικασία εκλογής συνέδρων.

«Είναι αλλιώς να εκτιμάς την πολιτική επιρροή και είναι αλλιώς να λες ένα νούμερο. 1800 είπε το απόγευμα (ο Κασσελάκης), μετά είπε 2.000. Χθες έλεγε 69%. Θέλω να πω υπάρχει ένα αλαλούμ. Αντλεί την πηγή της έμπνευσής του από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Το πρωί μας έλεγε ότι θα γίνει πραξικόπημα και νοθεία στις εκλογές και το βράδυ εμφάνισε τον εαυτό του ως νικητή» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο ERTNews για την εκλογή συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αριθμός των συνέδρων δημοσιεύεται από τα όργανα του κόμματος όταν νομιμοποιηθούν οι σύνεδροι και αυτό γίνεται πάντα στα συνέδρια, τη μέρα που αρχίζει το συνέδριο» κατέληξε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάρκο Ρούμπιο έρχεται Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου – Θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και πιθανόν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφτεί τη χώρα μας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του 6ου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Μάρκο Ρούμπιο στην Ουάσινγκτον
Ο Τσίπρας στο Βελλίδειο με ανοιχτό τον «λογαριασμό»: Οι δύσκολες απαντήσεις που καλείται να δώσει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Η κοστολόγηση του προγράμματος, η «Πατριωτική Εισφορά», οι δεσμεύσεις για μισθούς, ρεύμα και κατοικία, αλλά και το ζήτημα της κυβερνητικής αξιοπιστίας αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΕΛΑΣ
Ο Αλέξης Τσίπρας 13
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Η υπόθεση της Κυριακής Γρίβα σημάδεψε την Αστυνομία – Βραχιολάκι στους παραβάτες ενδοοικογενειακής βίας»
Αναφορικά με τις ρευματοκλοπές ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανέφερε πως «είναι μικρής κλίμακας αλλά εκατοντάδες - Εκεί που έχει εγκληματικές διαστάσεις είναι στις επιχειρήσεις»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Άδωνις Γεωργιάδης: Αν ο Σαμαράς βάλει στο ψηφοδέλτιό του τον Σαλμά, το μόνο που μένει είναι να βάλει και την Τουλουπάκη στο Επικρατείας
«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια ακυβερνησίας» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας ότι μια «παρατεταμένη ακυβερνησία είναι και εθνικά επικίνδυνη»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή