Πολιτική

“Κοτσάνα” από Ραχήλ! Έκανε off shore την… πολυκατοικία του Θεοχάρη!

Το... φυσάει και δεην κρυώνει η Ραχήλ Μακρή μετά από την επική γκάφα στην οποία υπέπεσε, με... θύμα της τον βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη. "Πόσο πια θα ξεφτιλιστείς;" της απάντησε εκείνος με αφορμή μια... "μαϊμού" off shore στην Αγγλία!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θες η εποχή του ίντερνετ, κατά την οποία οι γκάφες είναι αν μη τι άλλο πιο εύκολες, θες το… χόμπι κάποιων στο διαδίκτυο για κυνήγι μαγισσών, όπως και να το χαρακτηρίσουμε, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, έκανε μία… πατάτα δίχως προηγούμενο!

Ένα έγγραφο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, θεώρησε -χωρίς προφανώς να το ψάξει καλύτερα- πως επρόκειτο για off shore εταιρεία του Χάρη Θεοχάρη!

Μάλιστα στο μήνυμά της ήταν ιδιαίτερα καυστική -ως συνήθως- αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: “Βρε βρε σιγανά ποταμάκια. Τι ειναι αυτές οι εταιρείες Χάρη Θεοχάρη κομπιουτερά;“.

 

Η απάντηση του βουλευτή του Ποταμιού… πληρωμένη: “Η εταιρία αυτη ηταν η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που έμενα και ήμουν ο διαχειριστής. Ζουσα στην Αγγλία, δεν ειναι offshore“!

 

Ενώ αργότερα, στην… συζήτηση που “άνοιξε” στο Twitter, ο κ. Θεοχάρης, απευθυνόμενος στην Ραχήλ Μακρή, είπε: “Πόσο πια θα ξεφτιλιστείς;“.

Ακόμη να σημειώσουμε πως ο Χάρης Θεοχάρης απείλησε την Ραχήλ Μακρή πως αν δεν σταματήσει τα υποννοούμενα προς το πρόσωπό του θα προσφύγει στη δικαιοσύνη…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
25
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 60
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 6