Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κουίκ σε Καμμένο: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα

Κουίκ σε Καμμένο: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Πάνου Καμμένου, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε με ένα tweet στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθαρίζοντας τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στην κυβέρνηση.

“Ο Κουίκ μου έλεγε προεκλογικά: εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ, με την αριστερά ποτέ και έκλαιγε για την Μακεδονία. Και στο υπουργικό βγήκε και στήριξε τον κ. Κοτζιά”, είπε ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο Τέρενς Κουίκ επανάλαβε όσα είχε υποστηρίξει στο περίφημο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο Νίκος Κοτζιάς και ο Πάνος Καμμένος είχαν έντονη αντιπαράθεση σημειώνοντας ότι η στάση του δεν αλλάζει.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ,ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της &δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα».

Και συνέχισε σε νέα ανάρτηση:

“Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για την κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα υφυπουργός Εξωτερικών. Γι’ αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις