Πολιτική

Κούλογλου: Ο Κουρουμπλής έπρεπε να είχε παραιτηθεί

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Αμβρόσιο και μάλιστα Στέλιος Κούλογλου δεν δίστασε να ζητήσει την παραίτησή του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αντιδράσεις για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεχείς μετά τη φωτογραφία και τη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε ευθαρσώς ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του», ήταν τα λόγια του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο News24/7.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Κούλογλου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί «γιατί ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κυρία Λοίζου».

Συνεχίζοντας το ίδιο θέμα δήλωσε πως το κόμμα αποδοκίμασε την κίνηση του. «Ο κ.Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
77
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες