Πολιτική

Κουμουτσάκος: Κοτζιάς και Καμμένος διασύρουν τη χώρα – Να τους χαίρεται ο Τσίπρας

Επίθεση στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο πρωθυπουργός.

«Οι κ.κ. Κοτζιάς και Καμμένος, όχι μόνον αλληλοεκβιάζονται, αλλά και υβρίζονται πλέον με όρους χαμαιτυπείου», τόνισε σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Θα ήταν άνευ σημασίας αν δεν επρόκειτο για τους δύο ανθρώπους που διαχειρίστηκαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια τα ζωτικότερα συμφέροντα της χώρας: Την εξωτερική της πολιτική και την ασφάλειά της», συνέχισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Και κατέληξε: «Ακόμα και μετά την απομάκρυνσή τους βλάπτουν τη χώρα. Τη διασύρουν διεθνώς. Αυτούς, όμως, επέλεξε ο κ. Τσίπρας. Αυτούς εμπιστεύθηκε. Να τους χαίρεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος