Πολιτική

Κουμουτσάκος: Κοτζιάς και Καμμένος διασύρουν τη χώρα – Να τους χαίρεται ο Τσίπρας

Επίθεση στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο πρωθυπουργός.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Οι κ.κ. Κοτζιάς και Καμμένος, όχι μόνον αλληλοεκβιάζονται, αλλά και υβρίζονται πλέον με όρους χαμαιτυπείου», τόνισε σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Θα ήταν άνευ σημασίας αν δεν επρόκειτο για τους δύο ανθρώπους που διαχειρίστηκαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια τα ζωτικότερα συμφέροντα της χώρας: Την εξωτερική της πολιτική και την ασφάλειά της», συνέχισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Και κατέληξε: «Ακόμα και μετά την απομάκρυνσή τους βλάπτουν τη χώρα. Τη διασύρουν διεθνώς. Αυτούς, όμως, επέλεξε ο κ. Τσίπρας. Αυτούς εμπιστεύθηκε. Να τους χαίρεται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 9 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Μας λείπεις κάθε μέρα»
Η 29η Μαΐου παραμένει ιδιαίτερα σημαντική για την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και για πολλούς ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι συνδέθηκαν πολιτικά και προσωπικά με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στράτος Φαναράς: «Ψυχραιμία παιδιά, το νεκροταφείο κομμάτων θα έχει δουλίτσα»
Ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis προειδοποιεί ότι ανοίγει περίοδο αβεβαιότητας που απαιτεί «ταλαντούχους παίκτες» και «στρατηγικά μυαλά», την ώρα που η αντιπαράθεση για τις δημοσκοπήσεις οξύνεται
Στράτος Φαναράς
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη για την «ψηφιακή κυριαρχία»: Αιχμές για Predator, αναθέσεις και εξάρτηση από τεχνολογικούς κολοσσούς
Με εκτενή ανάρτηση, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αδιαφάνεια, τεχνολογική εξάρτηση και ελλιπή προστασία προσωπικών δεδομένων
Αλέξης Τσίπρας
Εξώδικο στον Δουδωνή από την RealPolls μετά τα περί μαϊμούς - δημοσκόπησης: «Μου ζητούν δήλωση μετανοίας, δεν τα έχουν υπολογίσει καλά»
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ απαντά στην εταιρεία ερευνών, δηλώνοντας ότι μπήκε στην πολιτική «για να λέει την αλήθεια, με κάθε κόστος»
Παναγιώτης Δουδωνής, ΠΑΣΟΚ 8