Πολιτική

Κουντουρά: Στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών λειτούργησα με γνώμονα το εθνικό συμφέρος

Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον λειτούργησε η Έλενα Κουντουρά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε. Όπως είπε, αναφέρει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, η κ. Κουντουρά ανέφερε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία».

Επίσης, η υπουργός Τουρισμού, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν» και «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου.

Μιλώντας για τον τομέα της, είπε ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Silicon Valley: Συζητήσεις με διευθυντικά στελέχη της General Catalyst των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Συζητήθηκαν οι ευρύτερες εξελίξεις γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για την Ελλάδα σε τομείς όπως οι ψηφιακές υποδομές, η έρευνα και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Silicon Valley 34
Ο Δένδιας «κλείδωσε» τον αμυντικό άξονα με Αίγυπτο και Κύπρο στην Ανατολική Μεσόγειο: Το κοινό ανακοινωθέν – απάντηση στην Τουρκία για τη συμφωνία της Μέκκας
Η κρίσιμη διατύπωση για «ταχεία και ενιαία αντίδραση» απέναντι σε απειλές και η συνάντηση με τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Νίκος Δένδιας, επίσκεψη Αίγυπτος