Πολιτική

Κουντουρά: Στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών λειτούργησα με γνώμονα το εθνικό συμφέρος

Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον λειτούργησε η Έλενα Κουντουρά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε. Όπως είπε, αναφέρει ότι από το 2008 είχε τοποθετηθεί υπέρ της εθνικής πρότασης, όπως είχε αποτυπωθεί από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, η κ. Κουντουρά ανέφερε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις δυνάμεις που ευθύνονται για την καταστροφή και εξακολουθούν να υπονομεύουν το συμφέρον και το μέλλον της Ελλάδας, για το κομματικό τους όφελος, να ανακόψουν αυτή την ανοδική πορεία».

Επίσης, η υπουργός Τουρισμού, εκφράζει την πεποίθηση ότι ο λαός «δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν» και «δεν θα πιστέψει στις κενές υποσχέσεις της αντιπολίτευσης» για την υφαρπαγή ψήφου.

Μιλώντας για τον τομέα της, είπε ότι το 2019 ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, έχει αναγνωριστεί διεθνώς από όλους τους οργανισμούς του παγκόσμιου τουρισμού και η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού συνέβαλε στη μείωση της ανεργίας κατά 10%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 90
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 19
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16