Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κουρουμπλής: Φήμες για αποπομπή μετά τις “αγκαλιές” με τον Αμβρόσιο!

Κουρουμπλής
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Παραλίγο… νέο φιάσκο με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπόθεση της Μυρσίνης Λοίζου.
Οργίασαν οι φήμες πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απομακρύνεται από το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος με αφορμή την “εγκάρδια” συνάντηση με τον Αμβρόσιο.
Αυτό έρχεται μετά τον… εξάψαλμο που άκουσε από τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του είπε “τι πήγες κι έκανες;”
Τελικά απόφαση αποπομπής δεν… πάρθηκε, ωστόσο το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως το σενάριο αυτό έφτασε ένα βήμα πριν την υλοποίησή του.

Παναγιώτης Κουρουμπλής εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ένα σενάριο που ακούγεται εντονότατα εδώ και λίγη ώρα, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν με αφορμή την “συνύπαρξη” Κουρουμπλή – Αμβρόσιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, πάντως, δεν έχει ληφθεί απόφαση αποπομπής. Ή για να ακριβολογούμε… για λίγο δεν ελήφθη αυτή η απόφαση. Η όλη υπόθεση έφτασε στην “κόψη του ξυραφιού”, αφού υπήρξαν σκέψεις στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον αποπέμψουν.

Ωστόσο όπως προαναφέραμε, το ρεπορτάζ λέει πως… την γλίτωσε για λίγο ο πρώην υπουργός και παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί ο Κουρουμπλής βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποπομπή

Όλα ξεκίνησαν, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, από την συνάντηση που είχε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Μια συνάντηση με… αγκαλιές η οποία συνοδεύτηκε και από αναρτήσεις του κ. Κουρουμπλή στα social media. Τις οποίες βέβαια μετά τον σάλο, “κατέβασε” άρον – άρον.

Κάτι αναμενόμενο μετά τον εξάψαλμο που άκουσε από τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη. Το newsit.gr αποκαλύπτει όλα όσα ειπώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη και τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Τι πήγες κι έκανες;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Έτυχε, δεν το είχα προγραμματίσει.

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Ωραία, δεν το είχε προγραμματίσει και μετά γιατί ανέβασες τις φωτογραφίες και τα έγραψες όλα αυτά;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Η δημοκρατία πρέπει να είναι ανεκτική.

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Τι σχέση έχει αυτό που μου λες με τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο Αμβρόσιος;

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το newsit.gr, μεγάλη δυσαρέσκεια προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει και τις φωτογραφίες στα social media από την συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος είναι ορκισμένος εχθρός του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν έχει διστάσει να εκφράσει δημόσια τις ρατσιστικές και ομοφοβικές του θέσεις.

Ιδού και η ανάρτηση Κουρουμπλή πριν κατέβει από το twitter

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις