Πολιτική

Κουρουμπλής για απελάσεις ρώσων: Αυτά συμβαίνουν

«Εκτιμώ ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Αυτά μεταξύ κρατών συμβαίνουν». Με αυτό τον τρόπο απάντησε στα ερωτήματα για τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε και στην οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ σε όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής για το Σκοπιανό και τον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι το ίδιο με τον Τσίπρα θα έκανε αν ζούσε και ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

«Όταν η πολιτική αντιπαράθεση μετατρέπεται σε προσωπική αντιπαράθεση γεννά αμηχανία και δεν βοηθάει τον διάλογο. Εγώ δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν από το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ. Απλά δεν ξαναγύρισα. Εγώ δεν πήγα με την δεξιά και μάλιστα με την ακροδεξιά του Σαμαρά και του Άδωνι. Θα μας κρίνει η ιστορία. Όταν λένε ότι δεν μου επιτρέπουν εμένα να μιλάω για τον Ανδρέα σημαίνει ότι δεν ξέρουν την ιστορία τους. Ας ρωτήσουν ανθρώπους όπως ο Κρεμαστινός και ο Καρχιμάκης ποιοι υπερασπιζόντουσαν τον Ανδρέα επι Σημίτη στην Βουλή».

Στο ερώτημα γιατί δέχθηκε την συνεργασία με τον Καμμένο είπε: «Εγώ πήγα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι προβοκάτσιες. Ο Ανδρέας αν ζούσε δεν θα γινόταν ποτέ υποτακτικός του Σαμαρά. Όταν παίρνεις 70.000 σταυρούς και σε δικαιώνει η κοινωνία κρίνεσαι. Τους ακούει ο κόσμος και χαμογελάει».
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας