Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κουρουμπλής για απελάσεις ρώσων: Αυτά συμβαίνουν

Κουρουμπλής για απελάσεις ρώσων: Αυτά συμβαίνουν

«Εκτιμώ ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Αυτά μεταξύ κρατών συμβαίνουν». Με αυτό τον τρόπο απάντησε στα ερωτήματα για τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε και στην οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ σε όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής για το Σκοπιανό και τον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας ότι το ίδιο με τον Τσίπρα θα έκανε αν ζούσε και ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

«Όταν η πολιτική αντιπαράθεση μετατρέπεται σε προσωπική αντιπαράθεση γεννά αμηχανία και δεν βοηθάει τον διάλογο. Εγώ δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν από το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ. Απλά δεν ξαναγύρισα. Εγώ δεν πήγα με την δεξιά και μάλιστα με την ακροδεξιά του Σαμαρά και του Άδωνι. Θα μας κρίνει η ιστορία. Όταν λένε ότι δεν μου επιτρέπουν εμένα να μιλάω για τον Ανδρέα σημαίνει ότι δεν ξέρουν την ιστορία τους. Ας ρωτήσουν ανθρώπους όπως ο Κρεμαστινός και ο Καρχιμάκης ποιοι υπερασπιζόντουσαν τον Ανδρέα επι Σημίτη στην Βουλή».

Στο ερώτημα γιατί δέχθηκε την συνεργασία με τον Καμμένο είπε: «Εγώ πήγα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι προβοκάτσιες. Ο Ανδρέας αν ζούσε δεν θα γινόταν ποτέ υποτακτικός του Σαμαρά. Όταν παίρνεις 70.000 σταυρούς και σε δικαιώνει η κοινωνία κρίνεσαι. Τους ακούει ο κόσμος και χαμογελάει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις