Πολιτική

Κουρουμπλής: Καμία σχέση με την πραγματικότητα η προσπάθεια συσχέτισής μου με τη Novartis

Τη δική του απάντηση για το θέμα της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση Novartis δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα» δεν έχει η προσπάθεια ορισμένων να συσχετίσουν το όνομά μου με το σκάνδαλο Novartis, δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο κ. Κουρουμπλής.

Τονίζει μάλιστα ότι η παρουσία του στην επίμαχη συνάντηση περιελάμβανε 17 επιχειρηματίες, όπως «επιβεβαιώνει και το European Business Review» που διοργάνωσε την εκδήλωση.

Κουρουμπλής: Δεν θέλω να τους εκθέσω αλλά…

«Τις τελευταίες ήμερες ορισμένοι ανέφεραν το όνομα μου προσπαθώντας να το συσχετίσουν με το σκάνδαλο της Novartis. Δεν θέλω να τους εκθέσω αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ενοχοποιείται κάποιος επειδή παρέστη σε συνάντηση με 17 επιχειρηματίες, κάτι μάλιστα που επιβεβαιώνει και το European Business Review που έκανε την διοργάνωση της εκδήλωσης», αναφέρει ο υπουργός Ναυτιλίας.

Επίσης, ο κ. Κουρουμπλής παραθέτει επιστολή του αρχισυντάκτη του περιοδικού EBR, Ν. Πίτερ Κράμερ, σύμφωνα με την οποία, «ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που υπηρετούσε ως υπουργός Υγείας εκείνο το διάστημα, ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση «Thinking Forward Event» που οργανώθηκε από το περιοδικό European Business Review στις 30 Απριλίου 2015, από τις 08:30 έως τις 10:30, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» στην Αθήνα».

Ο κ. Κράμερ σημειώνει επίσης ότι «μεταξύ άλλων συμμετεχόντων, που εκπροσωπούσαν διάφορους τομείς της ελληνικής βιομηχανίας, ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος εκπροσωπούσε εκείνο το διάστημα τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας».

Τέλος, στην επιστολή του κ. N. Peter Kramer, που εμπεριέχει συνημμένο κατάλογο συμμετεχόντων, αναφέρεται ότι «το κύριο θέμα της εκδήλωσης ήταν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μπακογιάννης: «Η προστασία των “πράσινων” χώρων της Αθήνας δεν αφορά μόνο τη φύση, αλλά την καθημερινότητά μας»
Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στην Αρμενία στην παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τη βιοποικιλότητα (COP17), εκπροσωπώντας την ευρωπαϊκή αυτοδιοίκηση
μπακογιαννης
Ένταση Σδούκου και Αντωνοπούλου για το σκάνδαλο στο μπάσκετ και τον «εκλεκτό του Μαξίμου»: «Είστε με τα καλά σας;» – «Συκοφαντία και λάσπη»
Η τομεάρχης της ΕΛΑΣ συνέδεσε τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επί Αυγενάκη - Για αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντίες έκανε λόγο η εκπρόσωπος της ΝΔ
Σδούκου και Αντωνοπούλου
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιαννακόπουλος του «Χωριάτικου» καταδικάστηκε επί Σαμαρά και αφέθηκε ελεύθερος επί Τσίπρα
«Από τη μια μας κατηγορούν ως την κυβέρνηση της διαφθοράς και από την άλλη οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επί της κυβερνήσεως διαφθοράς εξαρθρώνουν το ένα μετά το άλλο όλα κυκλώματα που κλέβανε το κράτος»
Άδωνις Γεωργιάδης 10
Μήνυμα Ανδρουλάκη για το καλώδιο και το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Δεν θα γίνει ανεκτή καμία αναγνώριση δικαιωμάτων στην Τουρκία»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης του έργου Ελλάδας – Κύπρου βάσει του διεθνούς δικαίου και προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ